یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367518
    تاریخ انتشار: 21/اسفند/1402 - 22:52

    احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های جنوب غرب، مرکزی، شرقی و شمال شرقی کشور

    مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: با توجه به فعالیت سامانه بارشی در ۲۴ ساعت آینده و احتمال وقوع سیلاب در تعدادی از استان‌های جنوب غرب، مرکزی، شرقی و شمال شرقی کشور، لازم است مردم همه نظام‌های ایمنی را در این استان‌ها رعایت کنند.

    احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های جنوب غرب، مرکزی، شرقی و شمال شرقی کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

     شرکت مدیریت منابع آب ایران، سیف‌الله آقابیگی افرود: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و به منظور برنامه‌ریزی جامع برای انجام همه اقدام های پیشگیرانه برای مدیریت و کنترل سیلاب در تعدادی از استان‌های جنوب غرب، مرکزی، استان‌های شرقی و شمال شرقی کشور شامل خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، یزد و همچنین بخش‌هایی از استان خوزستان، جلسه مدیریت و پشتیبانی سیلاب وزارت نیرو پیش از وقوع بارش‌ها تشکیل شد.

    وی افزود: هدف از این جلسه، ارزیابی و برآورد اثرات بارش و لزوم انسجام‌بخشی و انجام اقدام های مترتب در همه بخش‌های آب، آب و فاضلاب، برق و همچنین اطلاع‌رسانی به سایر دستگاه‌های ذیربط در مدیریت سیلاب بود.

    آقابیگی ابراز امیدواری کرد که با انجام اقدام های همه جانبه و پیشگیری از وقوع پیشامدهای ناگوار، نزول رحمت و برکات الهی بدون ایراد هرگونه خسارت در بخش زیرساخت‌های کشور مایه برکت و نعمت برای مردم استان‌های مربوطه شود.

    مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافندغیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: از همه بخش‌ها و دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود با مشارکت همه جانبه نسبت به انجام تکالیف به ویژه اقدام های پیشگیرانه، اقدام کنند.

    وی گفت: از همه مردم در استان‌های مذکور نیز درخواست داریم تا با رعایت بیش از پیش مباحث ایمنی، از تردد در حریم بستر رودخانه‌ها پرهیز کرده و نسبت به رعایت همه نظام های ایمنی برای حفظ جان و مال خود اقدام کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما