دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367004
    تاریخ انتشار: 15/اسفند/1402 - 09:36

    طرح زوج و فرد به خیابان‌های کرج رسید

    رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز از اجرای طرح زوج و فرد از امروز سه شنبه ۱۵ اسفند ماه در کلانشهر کرج در این استان خبرداد.

     طرح زوج و فرد به خیابان‌های کرج رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ، حمد الله رحمتی پور، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان البرز گفت: با توجه به افزایش حضور شهروندان به ویژه در معابر منتهی به مراکز خرید و به تبع آن ازدحام و افزایش حجم ترافیک در ایام پایانی سال، برابر مصوبه شورای هماهنگی ترافیک استان البرز یکی از اقداماتی که در راستای کاهش ترافیک و تردد خودروها در دستورکار پلیس راهور قرار خواهد گرفت، اجرای طرح محدودیت تردد زوج یا فرد در کرج است.

    وی افزود: این طرح در هسته مرکزی شهر کرج محدوده بلوار جانبازان، بلوار دانشکده جنوب به شمال، تقاطع امام(ره)، میدان توحید، بلوار بلال، تقاطع هفت تیر و بلوار دانش آموز، بلوار علامه جعفری، بلوار جمهوری، پل شهدای روحانی، بلوار شهید مطهری، پل آزادگان و بلوار بسیج از روز سه شنبه ۱۵ اسفندماه به غیر از ایام تعطیل از ساعت ۱۶ الی ۲۱:۰۰ و از طریق سامانه های ثابت و دوربین های نظارتی و پلاک خوان اجرا خواهد شد.

    وی بیان کرد: خودروها براساس زوج یا فرد بودن آخرین عدد سمت راست پلاک تفکیک شده و درصورت ورود غیرمجاز توسط دوربین و مأموران پلیس راهور جریمه خواهند شد.

    رحمتی پور افزود: تردد خودروهای حمل و نقل عمومی (تاکسی، اتوبوس و...) و امدادرسان (اورژانس، آتش نشانی و...) مجاز است.رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز از شهروندان خواست از ترددهای غیرضروری در هسته مرکزی شهر در روزهای آخر سال خودداری کرده و با ماموران پلیس راهور همکاری لازم داشته باشند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما