جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 366140
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1402 - 13:14

    بحران کم‌آبی در ۱۶ استان کشور در سال ۱۴۰۳

    معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری آبفای کشور گفت: در سال گذشته فقط ۴ استان در شرایط بحرانی کم آبی قرار داشتند، ولی پیش بینی می شود سال پیش رو حداقل ۱۶ استان با بحران کم آبی روبرو باشند.

    بحران کم‌آبی در ۱۶ استان کشور در سال ۱۴۰۳

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  خبرگزاری تسنیم، علیرضا جز قاسمی، معاون راهبری و نظارت بر بهره برداری آبفای کشور در نشست تخصصی بومی سازی عملیات بازسازی شبکه های جمع آوری فاضلاب و انتقال تجارب، با بیان اینکه هم اکنون 54 درصد جمعیت کشور تحت پوشش خدمات شبکه فاضلاب قرار دارند، گفت: توسعه و اجرای تاسیسات شبکه فاضلاب بسیار هزینه براست که براین اساس باید محل مطمئنی برای تامین مالی لازم در این بخش در نظر گرفته شود؛ این درحالیست که علاوه بر سرمایه گذاری در بخش پساب می توان به سرمایه گذاری در بخش لجن نیز پرداخت.

    وی با اشاره به سرمایه گذاری در بخش توسعه تاسیسات فاضلاب در کشور افزود: استان اصفهان در بخش سرمایه گذاری توسعه تاسیسات فاضلاب در کشور بسیار موفق عمل کرده است و توانسته قرارداد های قابل توجهی در زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی برای اجرا و بازسازی تاسیسات فاضلاب منعقد کند.
     
    وی به فرسودگی شبکه فاضلاب در اصفهان پرداخت و تصریح کرد: بررسی ها حاکی از فرسودگی تاسیسات فاضلاب در اصفهان است و همه دستگاه های اجرایی باید برای رفع این چالش نهایت همکاری را با صنعت آبفای کشور مد نظر قرار دهند.
     
    جز قاسمی استفاده از پساب را یکی از راه های غلبه بر چالش های کم آبی دانست و یادآور شد: امسال هم با پدیده خشک سالی مواجه شدیم بطوریکه میزان بارش ها در کشور نسبت به میانگین بلند مدت 38 درصد و نسبت به سال قبل 34 درصد کمتر بوده است به گونه ای که در سال گذشته فقط 4 استان در شرایط بحرانی کم آبی قرار داشتند ولی پیش بینی می شود سال پیش رو حداقل 16 استان با بحران کم آبی روبرو باشند.​
     
    وی به بحران کم آبی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: بارندگی ها در استان اصفهان 61 درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است که انتظار می رود با مساعدت شرکت آب منطقه ای سامانه دوم آبرسانی در استان اصفهان هر چه زودتر در مدار بهره برداری قرار گیرد.
     
    انتهای پیام/

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما