چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 365648
    تاریخ انتشار: 28/بهمن/1402 - 10:00

    دیدار رئیس جمهوری آذربایجان با رئیس رژیم صهیونیستی

    الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان روز جمعه در مونیخ با اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

    دیدار رئیس جمهوری آذربایجان با رئیس رژیم صهیونیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، طرفین در خصوص همکاری‌های جمهوری آذربایجان و اسرائیل در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و فرهنگی گفت‌وگو کردند.

     
    بر اساس این گزارش، طرفین همچنین خاطرنشان کردند که افتتاح سفارت جمهوری آذربایجان در اسرائیل انگیزه‌ای برای توسعه روابط دوجانبه ایجاد کرد.
     
    جمهوری آذربایجان به رغم مخالفت جامعه شیعی و مذهبی خود، در ادامه توسعه مناسباتش با رژیم صهیونیستی، اوایل سال جاری سفارت را خود در تل آویو افتتاح کرد.
     
    پارلمان جمهوری آذربایجان در روز ۱۸ نوامبر ۲۰۲۲ افتتاح سفارت این کشور در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به تصویب رساند که به تایید الهام علی‌اف نیز رسید.
     
    پس از این اقدام دولت باکو، مختار محمداُف را که پیشتر در سمت‌های معاون وزیر علوم و وزیر خارجه جمهوری آذربایجان فعال بود، به عنوان اولین سفیر این کشور در سرزمین های اشغالی معرفی کرد.
     
    دو طرف طی سال های اخیر همکاری های نظامی، سیاسی و اقتصادی نزدیکی با هم برقرار کرده‌اند به طوری که بر اساس اعلام موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم، در فاصله سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰، بیش از ۱۷ درصد صادرات نظامی رژیم صهیونیستی به جمهوری آذربایجان انجام شد و حدود ۴۰ درصد نفت وارداتی رژیم اسرائیل نیز از جمهوری آذربایجان تامین شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما