شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • رویت مار عظیم الجثه در سیلاب مرگبار نپال / فیلم

  • قیمت نفت از مرز 97 دلار گذشت

  • شهادت 6 نفر از نیروهای ارتش در حمله تروریستهای امریکایی به جنوب کشور

  • خون پاک شهیدانمان بی حساب نخواهد ماند

  • پای پلیس امنیت به تتر قسطی دیجی‌کالا باز شد

  • توان حمله و نفوذ در همه سطوح را داریم

  • دستگیری دو نفر به اتهام حمله مشکوک به شرکت تسلیحاتی در آلمان

  • عارف: ماه‌های سیاهی در انتظار اقتصاد آمریکاست

  • شکسته شدن رکورد قیمت بنزین در آلمان

  • تجاوز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

  • عروسی سیریک فقط قربانی موشک‌ها نشد!

  • 3بازیکن پرسپولیس که باید اخراج می‌شد

  • نیویورک‌تایمز: شواهد تأیید می‌کنند که یک مراسم عروسی در ایران، با بمب آمریکایی هدف قرار گرفته/ رویترز: ماه گذشته در پی هشدار ایران، آمریکا به اسرائیل فشار آورد و عملیات یورش به تپه علی‌الطاهر به تعوی

  • اثر جدید کمال شرف در واکنش به حمله به سیریک / فیلم

  • قیمت میوه و تره بار ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش حملات موشکی و پهپادی ارتش / فیلم

  • رویترز هک شد؟

  • چای یا قهوه؛ کدام‌یک خطر پوکی استخوان دارد

  • حقوق ۱۲۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

  • شهید پاکپور بی‌نظیر ترین فرمانده در تاریخ ایران بود+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 364548
    تاریخ انتشار: 12/بهمن/1402 - 16:04

    فوری علت جنگ و جدال بین پرسپولیس و استقلال

    جنگ استقلال و پرسپولیس بر سر این بازیکن لیگ برتری

    فوری علت جنگ و جدال بین پرسپولیس و استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه

    پرسپولیس و استقلال به دنبال جذب محمدحسین اسلامی ستاره ذوب آهن هستند.استقلال در روزهای گذشته برای جذب محمدحسین اسلامی از ذوب‌آهن اقدام کرده و نامه‌نگاری و مذاکرات خود را انجام داده تا بتواند این بازیکن را به خدمت بگیرد، اما عدم توافق مالی یا جابه‌جایی بازیکن کاری کرد تا این انتقال صورت نگیرد ولی در این بین حالا پرسپولیس هم وارد ماجرا شده تا بتواند با این بازیکن قرارداد امضاء کند.

    محمدحسین اسلامی که طی دو سال و نیم اخیر در لیگ برتر به میدان رفته و نمایش درخشان او در ترکیب ذوب‌آهن کاری کرده تا حتی حضور در اردوی تیم ملی در زمان کارلوس کی‌روش و امیر قلعه‌نویی را تجربه کند، به نظر می‌رسد یک انتقال بزرگ را در همین زمستان تجربه خواهد کرد.

    اسلامی بند فسخ 300 هزار دلاری در قراردادش دارد که بعید به نظر می‌رسد باشگاهی در ایران حاضر به پرداخت چنین مبلغی باشد، اما استقلال با شرایط ذوب‌آهن برای انتقال بازیکن هم موافقت نکرده ولی ظاهرا پرسپولیس حاضر است چنین اتفاقی را رقم بزند.

    این هافبک و مهاجم 22 ساله با نمایش موثرش در ترکیب ذوب‌آهن مورد توجه استقلال و حالا پرسپولیس قرار گرفته و روز گذشته رضا درویش، مدیرعامل سرخ پوشان با نیما نکیسا، همتای خود در باشگاه اصفهانی تماس گرفته تا شرایط این انتقال را عنوان کنند.

    باشگاه ذوب‌آهن شرایط انتقال اسلامی به پرسپولیس را به طور شفاهی اعلام کرده و بعید نیست با جابه‌جایی یک یا دو بازیکن مدنظر محمد ربیعی در بین سرخ پوشان و توافق طرف مقابل، این انتقال رقم بخورد.

     

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما