شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 36414
    تاریخ انتشار: 16/شهريور/1395 - 11:25
    کمیسیون امنیت ملی

    واکنش نقوی‌حسینی به ارتقای سطح روابط تهران-لندن

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در انتهای قانون کاهش سطح روابط دیپلماتیک با انگلیس، اشاره شده بود که هرگاه این کشور از رفتارهای خصمانه خود دست برداشت و در چارچوب روابط دیپلماتیک مناسبات خودش را تنظیم کرد، با تشخیص دولت سطح روابط می تواند مجددا ارتقا پیدا کند.

    واکنش نقوی‌حسینی به ارتقای سطح روابط تهران-لندن

     سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ارتقای سطح روابط دیپلماتیک ایران و انگلیس و معرفی سفرای جدید دو کشور، اظهار کرد: نمایندگان ملت در مجلس هشتم و در آذر ماه سال 1390 قانونی را مبنی بر الزام دولت به کاهش روابط دیپلماتیک با انگلیس تصویب کردند.
     
    وی افزود: با توجه به رفتارهای خصمانه و مداخلات انگلیس در امور داخلی کشور به ویژه در جریان فتنه که سفارت انگلیس به مرکز فتنه گری تبدیل شده بود و فتنه گران از آنجا خط می گرفتند و با مقامات سفارتخانه جلسه می گذاشتند و حتی در روزهای تعطیل هم به آن مرکز فتنه رفت و آمد می کردند، دولت را ملزم کردیم که سطح روابط خود را با انگلیس کاهش دهد.

    نقوی حسینی با بیان اینکه در نتیجه آن قانون، سطح روابط دولت جمهوری اسلامی ایران با انگلیس کاهش پیدا کرد خاطرنشان کرد: در انتهای همان قانون کاهش سطح روابط دیپلماتیک با انگلیس، اشاره شده بود که هرگاه این کشور از رفتارهای خصمانه خود دست برداشت و در چارچوب روابط دیپلماتیک مناسبات خودش را تنظیم کرد، با تشخیص دولت سطح روابط می تواند مجددا ارتقا پیدا کند.

    سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در زمینه ارتقای مجدد سطح روابط با دولت انگلیس، تشخیص به عهده دولت گذاشته شده و منع قانونی هم ندارد تاکید کرد: بنابراین ما در آن قانون اختیار را به دولت دادیم که هرگاه تشخیص داد افزایش سطح روابط با انگلیس داشته باشد، این کار را انجام دهد.

    نقوی حسینی همچنین در پایان یادآور شد: البته نظر شخصی من این است که انگلیس دولت متخاصمی است که دست از مداخلات خود در امور کشور ما برنخواهد داشت.

    منبع : میزان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما