جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 363502
    تاریخ انتشار: 28/دي/1402 - 12:46

    بهره‌مندی ۱۶۰ هزار سرباز از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای

    مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ۱۶۰ هزار سرباز به‌صورت سالانه از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای بهره‌مند می‌شوند.

    بهره‌مندی ۱۶۰ هزار سرباز از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سردار موسی کمالی مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی سربازان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح شامگاه چهارشنبه در بازدید از مرکز فنی‌وحرفه‌ای شماره یک خرم‌آباد اظهار داشت: طبق تفاهم‌نامه قرارگاه مهارت‌آموزی مرکزی نیروهای مسلح با سازمان فنی‌وحرفه‌ای مقرر شده‌است که ۱۶۰ هزار نفر سرباز از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای بهره‌مند شوند که این سهمیه بین استان‌های کشور تقسیم شده‌است.

    وی افزود: ظرفیت سازمان فنی‌وحرفه‌ای در حال بررسی است تا بتوانیم کیفیت‌های آموزشی را بالا ببریم و تعداد سربازان آموزش‌دیده را افزایش دهیم.

    حشمت‌الله معتمدی، مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای لرستان، نیز عنوان کرد: این استان دارای ۱۹ مرکز ثابت فنی‌وحرفه‌ای با قابلیت آموزش بیش از ۳۰۰ حرفه‌آموز است.

    وی با اشاره به مهارت‌آموزی جامعه هدف بیان کرد: سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای تنها سازمانی است که به‌صورت تخصصی بحث مهارت آموزشی در ۱۹ جامعه هدف را به‌عهده دارد.

    مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای لرستان ابراز کرد: سازمان فنی‌وحرفه‌ای بر مهارت آموزشی برای سربازان را بر اساس دستور مقام معظم رهبری در یک تفاهم‌نامه با قرارگاه مهارت‌آموزی مرکزی نیروهای مسلح کشور از سال ۱۳۹۶ در پادگان‌ها شروع کرده‌است.

    معتمدی گفت: بیش از ۵۰ هزار نفر به‌صورت از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای لرستان در دو بخش دولتی و خصوصی بهره‌مند می‌شوند که سهم سربازان این استان سالیانه بیش از پنج هزار نفر است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما