شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • تاریخ بازگشایی صحن مجلس اعلام شد

  • شهید «کسایی» بر قلب‌های سنگرسازان بی‌سنگر فرماندهی می‌کرد + عکس

  • گزارش وال‌استریت از ویرانی «شهر آمریکا در منطقه» با موشک ایران

  • خدا می‌خواست ۴۴ سال دیگر برای ایران بماند

  • سناریوی آمریکا و اسرائیل در لبنان چیست؟

  • ایران چگونه صعود می‌کند؟

  • ماموریت آمریکایی جدید گروسی

  • تورم خرداد ۶۲ درصد شد

  • چرا شکست در ایران، ترامپ را به مسیری هولناک‌تر از هیتلر کشاند؟+ عکس

  • فیلم/ گل اول مصر به ایران توسط محمود صابر

  • چرا گل شجاع آفساید شد؟ +فیلم و عکس

  • شکست مفتضحانه غرب!

  • خواص گیلاس از نگاه طب سنتی

  • واکنش صریح ایران درباره مسئله فلسطین در اجلاس PUIC

  • پیام تیم ایران از رختکن سیاتل به دنیای فوتبال +عکس

  • سرتان را بالا بگیرید؛ ما به شما افتخار می‌کنیم

  • آمریکا امنیت منطقه را قربانی تجاوزگری خود کرده است

  • نیروهای مسلح برای تقویت امنیت پایدار کاملا آماده هستند

  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده شهید علی لاریجانی

  • آمار بازی ایران و مصر از نگاه فیفا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 363336
    تاریخ انتشار: 26/دي/1402 - 15:04

    نامزد جمهوری‌خواه به نفع ترامپ کنار رفت

    یکی از نامزدهای جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با اعلام حمایت کامل از رییس جمهور سابق و نامزد پیشتاز این حزب، از رقابت انتخاباتی کنار رفت.

    نامزد جمهوری‌خواه به نفع ترامپ کنار رفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری داتنشجو

    ویوِک راماسوامی، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا پس از آنکه در انتخابات مقدماتی این حزب در رده چهارم قرار گرفت، با اعلام حمایت کامل از دونالد ترامپ، رییس جمهور سابق و نامزد پیشتاز انتخابات پیش رو، از رقابت کناره‌گیری کرد.

    کارآفرین ۳۸ ساله آمریکایی که اصالتی هندی دارد و همواره نسبت به عضویت واشنگتن در ناتو ابراز تردید کرده است، کناره‌گیری خود از رقابت انتخاباتی ۲۰۲۴ را در جریان سخنرانی برای حامیانش در شهر «دموین» ایالت آیوا اعلام و اذعان کرد که کارزار انتخابانی او «نتیجه‌ای که انتظارش را داشته، کسب نکرده است.»

    وی در این سخنرانی گفت: هیچ راهی نیست که بتوانم رییس جمهور بعدی باشم. در حال حاضر، این کارزار انتخاباتی را به حالت تعلیق درمی‌آوریم.

    راماسوامی همچنین با اعلام حمایت از ترامپ، او را غیر از خودش، «تن‌ها نامزد سیاست اول آمریکا» توصیف و اضافه کرد که پیش‌تر به ترامپ بابت پیروزی‌اش تبریک گفته و «از حالا به بعد، او حمایت کامل من را برای ریاست جمهوری خواهد داشت.»

    ترامپ در انتخابات مقدماتی ایالت آیوا با کسب ۵۱ درصد آراء، پیروزی مقتدرانه‌ای را به دست آورد. ران دی‌سانتیس، فرماندار فلوریدا و دیگر نامزد جمهوری‌خواه در این رای‌گیری ۲۱ درصد و نیکی هِیلی، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل در دوران ریاست جمهوری ترامپ که اکنون رقیب او است، ۱۹ درصد آراء را کسب کردند. راماسوامی نیز با تنها ۸ درصد چهارم شد.

    راماسوامی که جوان‌ترین نامزد جمهوری‌خواه کرسی ریاست جمهوری بود، در ماه‌های اخیر به دلیل درخواست‌هایش برای خروج آمریکا از ناتو، مورد توجه قرار گرفته بود و این موضوع را «سیاستی منطقی» خوانده و نبت به «تمایلش برای ارزیابی مجدد مشارکت آمریکا در سازمان ملل» را نیز ابراز کرده بود.

    وی همچنین شورش ششم ژانویه حامیان ترامپ در تلاش برای عدم تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ در کنگره را، کار «نفوذی»‌ها و با هماهنگی عوامل فدرال توصیف کرده بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما