جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 363073
    تاریخ انتشار: 23/دي/1402 - 18:16

    دیدار بلینیکن با وزیر خارجه ژاپن

    وزیر خارجه آمریکا روز شنبه در ملاقات با همتای ژاپنی خود آخرین تحولات جنگ روسیه و اوکراین و وضعیت غرب آسیا را بررسی کرد.

    دیدار بلینیکن با وزیر خارجه ژاپن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه با «وی یوکو کامیکاوا» همتای ژاپنی خود در واشنگتن دیدار کرد و طرفین درباره آخرین تحولات خاورمیانه و جنگ روسیه و اوکراین گفت‌وگو کردند.

    به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: «بلینکن و کامیکاوا در مورد وضعیت خاورمیانه، حمایت دو کشور از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین و اهمیت حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان و در دریای چین جنوبی گفت‌وگو کردند.»

    ژاپن همگام با آمریکا از شروع جنگ روسیه با اوکراین، از کی‌یف حمایت کرده‌اند. ژاپن در روزهای اخیر از ارسال سامانه‌های پدافند هوایی به اوکراین خبر داد. اقدامی که روسیه به آن به شدت واکنش نشان داد.

    «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اقدام ژاپن برای ارسال سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت به اوکراین «پیامدهای سنگینی» در روابط روسیه و ژاپن خواهد داشت.

    زاخاروا گفت:«چنین سناریویی به عنوان اقدامات خصمانه آشکارعلیه روسیه تعبیر خواهد شد و به عواقب سنگینی برای ژاپن در زمینه روابط دوجانبه خواهد شد.»

    روابط روسیه و ژاپن از زمانی که روسیه ده‌ها هزار نیرو را در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین فرستاد، به شدت وخیم شده است. ژاپن به متحدان غربی خود در اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه پیوسته است.

    ژاپن و کره جنوبی اخیر جنگنده‌هایی را برای نظارت بر پروازهای مشترک بمب افکن ها و جنگنده‌های چینی و روسی نزدیکی قلمرو خود انجام دادند.

    روسیه و ژاپن هنوزمعاهده‌ای برای پایان دادن به خصومت‌های جنگ جهانی دوم منعقد نکرده‌اند. اختلاف ارضی قدیمی بین دو کشور شامل زنجیره‌ای از جزایر در اقیانوس آرام است که در ژاپن به عنوان «سرزمین‌های شمالی» و در روسیه به عنوان «کوریل جنوبی» شناخته می‌شوند.

    آمریکا حضور نظامی قابل توجهی در ژاپن دارد.پایگاه «فوتنما« متعلق به نیروی دریایی آمریکا در «اکیناوا»، خطرناک‌ترین پایگاه نظامی در جهان شناخته می‌شود زیرا نزدیک یک منطقه مسکونی قرار دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما