یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362720
    تاریخ انتشار: 19/دي/1402 - 15:39

    جاسوسی برای چین، کار دست افسر آمریکایی داد

    وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک افسر نیروی دریایی این کشور به اتهام جاسوسی برای چین و فروش اطلاعات حساس به دو سال زندان و پرداخت جریمه محکوم شد.

     جاسوسی برای چین، کار دست افسر آمریکایی داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایرنا

    ون هنگ ژائو افسر ۲۶ ساله نیروی دریایی آمریکا در ماه اکتبر (مهرماه) به جرم انتقال اطلاعات حساس نظامی به یک افسر اطلاعاتی چینی اعتراف کرده‌است.

    وزارت دادگستری آمریکا در همین زمینه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که این افسر دیروز دوشنبه به بیش از دو سال زندان و پرداخت پنج هزار و ۵۰۰ دلار محکوم شده است.

    براساس گزارش‌ها این عضو نیروی دریایی آمریکا همراه با جین چائو یکی دیگر از ملوانان آمریکایی، در ماه اوت (مرداد ماه) به اتهام جاسوسی برای چین دستگیر شدند.

    ژائو دوماه پس از دستگیری در یک دادگاه فدرال در کالیفرنیا به اتهامات خود شامل توطئه با یک افسر اطلاعاتی خارجی و دریافت رشوه اعتراف کرد.

    به گفته مقامات آمریکایی، ژائو که در یک پایگاه دریایی در شمال لس آنجلس مستقر بود، از اوت ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰) تا مه ۲۰۲۳ (اردیبهشت ۱۴۰۲) نزدیک به ۱۵ هزار دلار از افسر اطلاعاتی چین دریافت کرده و در عوض، اطلاعات حساسی در مورد امنیت عملیاتی نیروی دریایی آمریکا، تمرینات و زیرساخت‌های کلیدی به چین ارائه داده است.

    گفته می‌شود وی همچنین اطلاعاتی در مورد یک تمرین آموزشی دریایی بزرگ در اقیانوس آرام و نمودارهای الکتریکی و نقشه های یک سامانه راداری واقع در اوکیناوا ژاپن را فروخته است.

    متیو اولسن دستیار دادستان کل آمریکا در بیانیه‌ای در همین زمینه گفت: ژائو به سوگند خود در دفاع از کشور خیانت کرده و جان سایر افسران حاضر در ارتش آمریکا را به خطر انداخته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما