جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362061
    تاریخ انتشار: 12/دي/1402 - 11:32

    مدافع حرمی که مناره مساجد را خراب می‌کرد

    فرزند شهید مدافع حرم «سیدعلی عالمی» می‌گوید: در منطقه مُلیحه دمشق، تک‌تیراندازه‌های تکفیری‌ داخل مناره مسجد‌ها پنهان می‌شدند و با توجه به تسلط بر منطقه، رزمنده‌های ما را می‌زدند.

    مدافع حرمی که مناره مساجد را خراب می‌کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    در تاریخ مشاهده کردیم که دشمنان اسلام مسجد «ضرار» را به عنوان پایگاه خود قرار دادند و از آنجا علیه مسلمین فتنه و توطئه به راه انداختند. پیامبر (ص) آن مسجد را آتش زدند. مشابه این اتفاق در سوریه افتاد. تکفیری‌هایی که مساجد را به عنوان پناهگاه خود قرار می‌دادند و تک‌تیراندازهایشان از مناره‌های مساجد، مدافعان حرم را به شهادت می‌رساندند. سیدسجاد عالمی درباره پدر شهیدش می‌گوید: «مسئول ارشد به پدرم دستور داد تا به بخش ادوات جنگ برود. در آنجا ابوسجاد (لقب جهادی پدرم) باید با توپ ۱۰۶ کار می‌کرد. حتی در مُلیحه وی فرمانده توپخانه بود. در منطقه مُلیحه دمشق، تک‌تیراندازه‌های تکفیری‌ داخل مناره مسجد‌ها پنهان می‌شدند و با توجه به تسلط بر منطقه، رزمنده‌های ما را می‌زدند. پدرم با توپ ۱۰۶ خیلی خوب کار می‌کرد و دقیقاً مناره مساجدی را که تک‌تیراندازها در آنجا بودند، می‌زد. به همین خاطر همرزمانش با شوخی به پدرم می‌گفتند: ابوسجاد مسجد خراب‌کن!»

    درباره شهید

    شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون «سیدعلی عالمی» متولد ۱۳۵۲ در مشهد مقدس است. وی خرداد سال ۹۲ راهی سوریه شد و با مسئولیت‌های پشتیبانی عملیات فاطمیون، فرماندهی توپخانه فاطمیون، نیروی یگان ویژه و زرهی فاطمیون در میدان نبرد بود و سرانجام در۲ آبان ماه ۱۳۹۴ مصادف با ۱۱ محرم با مسئولیت معاونت تیپ دوم فاطمیون به شهادت رسید و پیکر مطهرش در بهشت رضا(ع) آرام گرفت. از این شهید ۵ فرزند به یادگار مانده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما