شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • توانمندی‌های دفاعی ایران ‌را زیرزمین‌ مستقر کردیم

  • پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد

  • مذاکره با آمریکا و الفبای سیاست برای آنهایی که خائن نیستند

  • ادعای فرح در مخالفت با حمله به ایران + عکس و فیلم

  • ترامپ و نفتی‌ها به جان هم افتادند

  • ایران به جمع پرحاجی‌های حج ۱۴۰۶ پیوست+ عکس

  • واقعیت افت صادرات نفت ایران به چین

  • واژگونی مرگبار اتوبوس در محور ساوه؛ ۱۱ فوتی و ۲۴ مصدوم

  • جهانی که نمی‌خواهد سخنان یک کودک‌کش را بشنود

  • حمله پهپادی روسیه به انبار مک‌دونالد در اوکراین / فیلم

  • تیم ملی کبدی بانوان به مدال نقره رسید

  • خط محاصره‌ دریایی شکست

  • از ایران و توران برآید خروش /جهانی ز خون من آید به جوش

  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362020
    تاریخ انتشار: 11/دي/1402 - 17:53

    آمریکا به دنبال گسترش درگیری در جهان عرب

    پارلمان یمن هدف از حمله آمریکا به کشتیهای یمنی و به شهادت رساندن شماری از نیروی دریایی این کشور را گسترش درگیری در جهان عرب و حمایت قاطع از جنایات صهیونیستها عنوان کرد.

    آمریکا به دنبال گسترش درگیری در جهان عرب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    پارلمان یمن در واکنش به شهادت ۱۰ نفر از نیروهای دریایی این کشور توسط آمریکا، تأکید کرد که با حضور واشنگتن و لندن و همپیمانان آنان در آبهای منطقه‌ای یمن به عنوان اهداف متخاصم برخورد خواهد شد.

    این نهاد یمنی ضمن محکومیت شدید تنشزایی آمریکایی در منطقه و تلاش این کشور برای نظامی کردن دریای سرخ، گفت: آمریکا با حمله به کشتیهای یمن به دنبال گسترش درگیری در جهان عرب است تا از این طریق، از کشتارهای وحشیانه علیه ملت فلسطین حمایت کند.
    منابع خبری روز گذشته از حمله نظامیان آمریکایی به نیروهای دریایی یمن در دریای سرخ خبر دادند. به گفته این منابع، در جریان این حملات، 10 نفر از نیروهای صنعا کشته شدند.

    آمریکاییها اما مطابق معمول روایت دیگری ارائه کردند. سنتکام مدعی شد که بالگردهای نیروی دریایی آمریکا برای دفاع از خود به آتش قایق‌های یمنی پاسخ داده و سه قایق از چهار قایق کوچک را غرق کردند و خدمه قایقها نیز کشته شدند.

    خبرگزاری سبأ به نقل از پارلمان یمن گزارش داد، اقدامات مریکا، تهدید واقعی برای امنیت حمل‌ونقل دریایی در سطح بین‌الملل است و یمن و نیروهای مسلح این کشور حق دارند از حاکمیت و آبهای خود در برابر تهدیدهای خارجی حمایت کند.

    در هفته‌های اخیر، به موازات شدت گرفتن حملات اسرائیل در غزه، ارتش یمن عرصه را بر کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که مقصدشان اراضی اشغالی است و قصد عبور از تنگه باب‌المندب در دریای سرخ دارند، تنگ‌ کرده است.

    حملات ارتش یمن در دریای سرخ از روز ۱۹ نوامبر آغاز شد و جنبش انصارالله اعلام کرده تا زمان توقف حملات اسرائیل در غزه تداوم خواهد داشت. نیروهای دریایی آمریکا، انگلیس و فرانسه هر کدام مدعی شده‌اند که پهپادها یا موشک‌های شلیک‌شده از یمن را ساقط کرده‌اند.
     
    پارلمان یمن از مردم این کشور خواست در برابر تهدیدهای آمریکا و انگلیس که خطری برای امنیت کشورهای منطقه به شمار می‌رود، متحد باشند و برای مقابله با متجاوزان، خود را تقویت کنند.

    این نهاد یمنی از کشورهای عربی و اسلامی خواست که در قبال تجاوز و محاصره ظالمانه مردم فلسطین، به وظیفه انسانی، دینی و اخلاقی خود عمل کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما