جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362016
    تاریخ انتشار: 11/دي/1402 - 17:45

    درخواست فدراسیون فوتبال از دولت برای تیم ملی

    سخنگوی فدراسیون فوتبال درخواست ویژه‌ای را از دولت برای حمایت از تیم ملی در آستانه جام ملت‌های آسیا ارائه کرد.

    درخواست فدراسیون فوتبال از دولت برای تیم ملی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    احسان اصولی اظهار داشت: در مسیر آماده‌سازی تیم ملی فوتبال برای حضور در جام ملت‌های آسیا که امیدواریم حضور موفقی در این تورنمنت داشته باشد و این موضوع سبب خشنودی میلیون‌ها ایرانی شود، فدراسیون فوتبال از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است. تمام هم، غم و تلاش ما بر این است تیم ملی به بهترین شکل ممکن در این تورنمنت شرکت کند.

    وی افزود: همانگونه که می‌دانید شرکت در این رویداد بزرگ مستلزم پشتیبانی زیادی است. آماده‌سازی تیم ملی نیاز به تأمین منابع مالی و کمک‌های زیادی دارد. یکی از محل‌هایی که در مورد این تأمین مالی وعده داده‌اند وزارت ورزش و دولت محترم هستند. آنها نیز همیشه به این موضوع توجه داشته‌اند و با حمایت‌ها و کمک‌های خود کنار فدراسیون و تیم ملی بوده‌اند.

    سخنگوی فدراسیون فوتبال تأکید کرد: با این وجود تاکنون کمک‌های مالی دولت را دریافت نکرده‌ایم و همچنان چشم‌انتظار هستیم. دوستان در وزارت ورزش منابع و اعتباراتی که قولش را برای کمک به فدراسیون در جهت آماده‌سازی تیم ملی داده‌اند پرداخت نکرده‌اند. همچنان منتظریم این کمک‌ها انجام شود تا تیم ملی و فدراسیون فوتبال این مسیر را به بهترین شکل ممکن پشت سر بگذارند. با دعای خیر مردم و توکل به خداوند متعال امیدوارم شاهد درخشش تیم ملی باشیم تا دل میلیون‌ها ایرانی شاد شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما