یکشنبه 12 بهمن 1404 - Sun 01 Feb 2026
  • قابی برای ناامیدکردن بدخواهان ایران

  • تکذیب شایعه حمله به ساختمان نیروی دریایی سپاه

  • شدیدترین برف مسکو در دو قرن اخیر / فیلم

  • جزئیات تازه از انفجار بندرعباس +فیلم

  • علیرضا حاتمی درگذشت

  • سرمربی استقلال: ناراحت و تنها هستم

  • چرا ضریح امام حسین(ع) شش گوشه است؟

  • انفجار مهیب یک ساختمان هشت طبقه در بندرعباس /فیلم

  • مرگ اعضای یک خانواده در انفجار گاز در اهواز

  • شایعه ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است

  • کاسبان خون و تاجران آشوب

  • آغاز جشن‌های ۴۷ سالگی انقلاب با حضور رهبر انقلاب +عکس و فیلم

  • شایعه کودتا یا جنگ اطلاعاتی غرب؟ /یک تلاش ناکام یا پروپاگاندای غربی؟ +عکس و فیلم

  • لحظاتی از حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی(ره) / فیلم

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام عبدخدائی

  • تصاویر حضور رهبر انقلاب در حرم امام راحل

  • زنگ خطر پرسپولیس به صدا درآمد

  • بازداشت ۱۱ نفر از اطرافیان رئیس شاباک

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۱ بهمن

  • ذکر دوباره نام ایلان ماسک در پرونده جنجالی اپستین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362007
    تاریخ انتشار: 11/دي/1402 - 15:48

    گناه فرشته یا وکیل مدافع شیطان؟! +فیلم

    حامد تهرانی و دادگاهی که او در قسمت نخست در آن حضور پیدا می‌کند، نحوه برگزاری و حتی شیوه دفاع از وکیلش ، به نمونه‌مشهور تاریخ سینما، وکیل مدافع شیطان شباهت دارد.

     گناه فرشته یا وکیل مدافع شیطان؟! +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    در سریال «گناه فرشته» که طی هفته‌های اخیر از پلت‌فرم فیلیمو پخش می‌شود،یکی از انتقادات مطرح شده در فضای مجازی این است که چرا کاراکتراصلی این سریال در مقام وکیل شباهتی با سایر وکلای ایرانی ندارد.

    کاراکتر حامد تهرانی(شهاب حسینی) ،«رنجرور سوار» (یادآور وکیل لینکلن سوار) از زندگی سوپرلاکچری برخوار است و با حمایت از مفاسدان اقتصادی و بهره‌مندی کلان مالی، در آوای «باب دیلن»، «ون موریسون»، «جیمز براون» غرق می‌شود.

    تمامی این نشانه‌های حاکی از آن است که مولفان برای خلق این کاراکتر و بسط روایت از نمونه‌های فرنگی استفاده کرده‌اند و به همین دلیل وکیل این سریال، بومی به نظر نمی‌رسد.

    حامد تهرانی در این سریال به تمامی وکیل‌های شناخته شده و مشهور تاریخ سینما شباهت دارد و دادگاهی که او در قسمت نخست در آن حضور پیدا می‌کند، نحوه برگزاری و حتی شیوه دفاع از وکیلش، به نمونه‌مشهور تاریخ سینما، وکیل مدافع شیطان شباهت دارد.

    در طراحی داستان زمانیکه نخستین جلسات دادرسی با حضور شهاب حسینی اجرا می شود و او قرار است از یک متهم اقتصادی (همزمان با موج خبری تبرئه محمد امامی) دفاع کند، محتوای جلسه دادگاه رسیدگی، کاملا شبیه جلسه دفاع کوین لوماکس (کیانو ریوز) از متهمی با عنوان الکساندر کالن( کریگ تی نلسون) در فیلم سکانس مشهور وکیل مدافع شیطان است. ویدئو زیر شباهت را به صورت علنی‌تر آشکار می‌کند.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما