پنجشنبه 24 مهر 1404 - Thu 16 Oct 2025
  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 362007
    تاریخ انتشار: 11/دي/1402 - 15:48

    گناه فرشته یا وکیل مدافع شیطان؟! +فیلم

    حامد تهرانی و دادگاهی که او در قسمت نخست در آن حضور پیدا می‌کند، نحوه برگزاری و حتی شیوه دفاع از وکیلش ، به نمونه‌مشهور تاریخ سینما، وکیل مدافع شیطان شباهت دارد.

     گناه فرشته یا وکیل مدافع شیطان؟! +فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    در سریال «گناه فرشته» که طی هفته‌های اخیر از پلت‌فرم فیلیمو پخش می‌شود،یکی از انتقادات مطرح شده در فضای مجازی این است که چرا کاراکتراصلی این سریال در مقام وکیل شباهتی با سایر وکلای ایرانی ندارد.

    کاراکتر حامد تهرانی(شهاب حسینی) ،«رنجرور سوار» (یادآور وکیل لینکلن سوار) از زندگی سوپرلاکچری برخوار است و با حمایت از مفاسدان اقتصادی و بهره‌مندی کلان مالی، در آوای «باب دیلن»، «ون موریسون»، «جیمز براون» غرق می‌شود.

    تمامی این نشانه‌های حاکی از آن است که مولفان برای خلق این کاراکتر و بسط روایت از نمونه‌های فرنگی استفاده کرده‌اند و به همین دلیل وکیل این سریال، بومی به نظر نمی‌رسد.

    حامد تهرانی در این سریال به تمامی وکیل‌های شناخته شده و مشهور تاریخ سینما شباهت دارد و دادگاهی که او در قسمت نخست در آن حضور پیدا می‌کند، نحوه برگزاری و حتی شیوه دفاع از وکیلش، به نمونه‌مشهور تاریخ سینما، وکیل مدافع شیطان شباهت دارد.

    در طراحی داستان زمانیکه نخستین جلسات دادرسی با حضور شهاب حسینی اجرا می شود و او قرار است از یک متهم اقتصادی (همزمان با موج خبری تبرئه محمد امامی) دفاع کند، محتوای جلسه دادگاه رسیدگی، کاملا شبیه جلسه دفاع کوین لوماکس (کیانو ریوز) از متهمی با عنوان الکساندر کالن( کریگ تی نلسون) در فیلم سکانس مشهور وکیل مدافع شیطان است. ویدئو زیر شباهت را به صورت علنی‌تر آشکار می‌کند.


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما