پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 361750
    تاریخ انتشار: 09/دي/1402 - 14:20

    ترور مستشاران ایرانی مقاومت را تضعیف نمی‌کند

    وزیر کشور در اظهاراتی با بیان اینکه شهید موسوی در یک ماموریت رسمی در سوریه بود تاکید کرد که ترور مستشاران ایرانی قدرت مقاومت در منطقه را تضعیف نمی‌کند.

     ترور مستشاران ایرانی مقاومت را تضعیف نمی‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

    احمد وحیدی ، وزیر کشور در گفت‌وگو با شبکه المیادین تاکید کرد که سردار شهید سید رضی موسوی در یک ماموریت رسمی در سوریه بود و ترور او توسط رژیم صهیونیستی در نتیجه عجز و تاتوانی این رژیم انجام شد.

    وی گفت: ترور مستشاران ایرانی در سوریه قدرت مقاومت در منطقه را تضعیف نخواهد کرد بلکه در تقویت آن سهیم خواهد بود.وحیدی خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی اکنون در مسیر افول است و به طرز دیوانه‌وار عمل می‌کند و این امر به روند فروپاشی آن سرعت می‌بخشد.

    دوشنبه _ چهارم دی‌ماه ۱۴۰۲ _ در حمله موشکی رژیم صهیونیستی به دمشق سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی باسابقه سپاه و از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه به شهادت رسید.

    «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر خارجه ایران بامداد سه‌شنبه و در واکنش به ترور «سید رضی موسوی»، مستشار ارشد ایرانی در سوریه توسط رژیم صهیونیستی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «شهادت مستشار ایرانی مبارزه با تروریسم در سوریه، آقای سیدرضی موسوی را به خانواده محترم ایشان و دو ملت ایران و سوریه، صمیمانه تسلیت می‌گویم.»

    وزیر خارجه ایران به سوابق سردار موسوی اشاره کرد و نوشت: «این شهید بزرگوار سال‌ها در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی برای تامین امنیت ایران و منطقه علیه تروریست‌ها دلیرانه مبارزه کرد.»

    امیرعبداللهیان به رژیم صهیونیستی هشدار داد و نوشت: «تل‌آویو منتظر شمارش معکوس سخت باشد.»

    «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم دوشنبه شب در ارتباط با این ترور، در یک موضع‌گیری رسانه‌ای تاکید کرد: «ایران حقوق خود را برای پاسخ به ترور شهید موسوی در زمان و مکان مناسب محفوظ می‌داند.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما