جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 361436
    تاریخ انتشار: 06/دي/1402 - 12:41

    امیرعبداللهیان برای دومین بار راهی ایروان شد

    در حالی که اخبار منتشر شده حاکی از نزدیک شدن جمهوری آذربایجان و ارمنستان به توافق صلح پایدار است، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راهی ایروان شد.

     امیرعبداللهیان برای دومین بار راهی ایروان شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان در رأس هیأتی و برای دومین بار پس از تصدی وزارت امور خارجه دقایقی پیش تهران را به مقصد ایروان پایتخت ارمنستان ترک کرد تا با مقامات ارشد این کشور درباره اوضاع جاری در قفقاز جنوبی، صلح در این منطقه و مناسبات دوجانبه به گفت‌‌وگو بنشیند.

    بررسی راه‌های گسترش مناسبات دوجانبه در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین گفت‌وگو درباره مسائل مهم منطقه قفقاز جنوبی در چارچوب سازوکار ۳+۳ از جمله مباحث مورد رایزنی در این سفر است. 

    این سفر در حالی صورت می‌گیرد که شب گذشته سخنگوی کرملین اعلام کرد که ارمنستان و جمهوری آذربایجان آماده نهایی کردن پیمان صلح هستند و رئیس دستگاه دیپلماسی هم در تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان ضمن استقبال از این روند، گفت که ایران به تلاش‌های خود برای حصول صلح پایدار بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان ادامه می‌دهد.

    امیرعبداللهیان که اواخر مهر سال گذشته نیز سفری به ایروان داشت و با همتای خود و دیگر مقامات ارمنستان دیدار و گفت‌وگو کرد، شب گذشته پنجم دی ماه و در تماس تلفنی با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان جیحون بایراموف گفت که بزودی به ایراون سفر خواهد کرد.

    جمهوری اسلامی ایران در این سال‌ها همواره دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان را به خویشتنداری و رفع سوءتفاهمات دعوت کرده است و در این راستا گا‌م‌هایی را نیز برداشته که آخرین آن برگزاری نشست ۳+۳ در سطح وزرای خارجه و با حضور وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در اول آبان ماه سالجاری در تهران بود.

    امیرعبداللهیان در آن نشست با استقبال از هر ابتکاری که نقشی سازنده در ترویج فضای گفت‌وگو و رسیدن به صلح ایفا کند، گفت: قفقاز نباید به صحنه رقابت و میدان زورآزمایی قدرت‌ها تبدیل شود. قفقاز اگر به هر دلیلی یا به هر طریقی به میدان تسویه حساب قدرت‌ها تبدیل شود، از صلح و ثبات دور خواهد شد. امنیت منطقه‌ای را باید در سازوکارهای منطقه‌ای جستجو کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما