شنبه 09 آبان 1405 - Sat 31 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 360657
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1402 - 13:01

    پیشروی اسراییل در جنوب غزه بسیار کُند است

    یک روزنامه عبری زبان با اشاره به پیشروی کُند ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه به مشکلات پیش روی نخست وزیر این رژیم برای ادامه جنگ پرداخت.

    پیشروی اسراییل در جنوب غزه بسیار کُند است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی نوشت: سیاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل مبنی بر تداوم جنگ کنونی علیه نوار غزه با کاهش حمایت های مردمی رو به رو شده است. این سیاست در حال حاضر از سوی اسراییلی ها مورد شک و تردید قرار گرفته و باعث نگرانی آن ها شده است.

    در ادامه این گزارش آمده است: عملیات ارتش اسراییل ممکن است به طول بیانجامد به ویژه آن که در جبهه شمالی شاهد وقوع درگیری های شدیدتر و طولانی تر از آن چیزی هستیم که فرماندهان ارتش پیش بینی می کردند.

    هاآرتص همچنین اذعان کرد: پیشروی ارتش در جنوب نوار غزه به دلیل وجود شبکه تونل های عمیق نیروهای فلسطینی کُند و محتاطانه است.

    این روزنامه اضافه کرد: شکست دادن هیچ کدام از یگان های وابسته به جنبش حماس آسان نخواهد بود چرا که ممکن است ۲ یا سه تن از نیروهای این یگان ها به صورت غافلگیرانه با ارتش اسراییل درگیر شوند و این مساله باعث افزایش تعداد زخمی ها میان نظامیان می شود.

    هاآرتص ادامه داد: نتانیاهو در مرحله آتی جنگ کنونی با مشکلات زیادی رو به رو خواهد شد؛ تشریح اهداف جنگ برای اسراییلی ها در صورت محقق نشدن دستاوردهای میدانی سخت خواهد بود.

    این روزنامه همچنین نوشت: مشکل دوم نتانیاهو این است که انتقال تدریجی در جنگ نیازمند آمادگی تجهیزاتی و لوجستیکی گسترده در میدان است و نشانه ای مبنی بر این که کابینه و ارتش به صورت جدی برای این مرحله طی چند هفته آماده هستند وجود ندارد بلکه تنها شاهد اقدامات حاشیه ای در این خصوص هستیم.

    روزنامه عبری زبان هاآرتص پیشتر نیز در تحلیل وضعیت درگیری‌ها در نوار غزه نوشت: امپراتوری تونلی حماس در غزه یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های ارتش اسراییل در جنگ محسوب می‌شود.

    در ادامه این گزارش آمده است: نیروهای حماس هر روز برای نیروهای اسراییلی کمین می‌کنند و منتظر لحظه‌ای هستند که از زیرزمین بیرون بیایند و با شلیک گلوله موشک‌های ضدتانک و وسایل انفجاری افسران اسراییلی را غافلگیر کنند.

    باوجود آنکه محافل غربی بارها از ایده ناممکن غرق‌کردن تونل‌های حماس صحبت کرده‌اند تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت احارونوت اذعان کرد حتی این کار هم در درگیری‌های زیرزمینی برتری حماس را برهم نمی‌زند و حماس همچنان دست برتر را در غزه دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما