جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • واکنش انفعالی گروسی به تجاوز اخیر آمریکا

  • ایران اعتبار نظامی آمریکا را به چالش کشیده است

  • بازگشایی صحن آزادی، امکان زیارت محل خاکسپاری رهبر شهید فراهم شد

  • حمله به زیرساخت‌ها مقابله‌ به‌ مثل خواهد شد

  • تهران حملات تروریستی در جنوب غرب پاکستان را محکوم کرد

  • دیدار وزرای امور خارجه ایران و اندونزی در مشهد

  • مترو و اتوبوس تهران از شنبه باز هم رایگان است؟

  • هیچ شرایطی اجازه در امور تنگه هرمز به آمریکا داده نخواهد شد

  • عملیات موفق خنثی‌سازی بمب ۲۰۰۰ پوندی در کرج

  • پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

  • قدردانی محسن رضایی از حضور مردم عراق در تشییع رهبر شهید

  • قاب‌هایی از تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب در مشهد

  • هشدار برای والیبالیست‌های ایران با سقوط در رنکینگ جهانی

  • آمریکا و اسرائیل باعث اتحاد میان اهل سنت و شیعیان شدند!

  • ترامپ جنگ را از سر نمی‌گیرد

  • حمله آمریکا به اسکله پنج‌پله بندرعباس

  • نمودار درختی مرحله حذفی جام جهانی پس از صعود فرانسه

  • پرسپولیس با این مدیریت ضربه می‌خورد

  • ولایت فقیه یعنی بعد از ۴۷سال حکمرانی

  • حمله انتحاری به منزل یک رهبر سیاسی در پاکستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 360648
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1402 - 12:36

    مشکل جدی مشتری جدید پرسپولیس در تأمین مالی ذوب‌آهن

    در حالی نام شستا به‌عنوان مشتری جدید خرید باشگاه پرسپولیس مطرح می‌شود که پیش از این برای تأمین مالی باشگاهی با سقف بودجه کمتر دچار مشکل بوده است.

     مشکل جدی مشتری جدید پرسپولیس در تأمین مالی ذوب‌آهن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر موضوع نامه‌نگاری شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) برای طرح درخواست خرید باشگاه پرسپولیس منتشر شد. در این میان دو نکته در مورد شستا وجود دارد که می‌تواند روی مسئله خرید تأثیرگذار باشد.
    تأمین اجتماعی و زیرمجموعه آن، شستا هم‌اکنون 50 درصد سهام ذوب‌آهن را در اختیار دارند. طبق ماده 18 اساسنامه فدراسیون فوتبال و همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا «هیچ یک از اشخاص حقیقی و حقوقی همزمان نمی‌توانند کنترل و هدایت بیش از یک باشگاه را برعهده داشته باشند در غیر این‌صورت، تمامیت یک مسابقه یا مسابقات را زیر سؤال خواهند برد».

    موضوع دوم مرور وضعیت مالی باشگاه ذوب‌آهن است. سقف بودجه سبزپوشان اصفهانی 180 میلیارد تومان و سرخپوشان تهرانی 325 میلیارد تومان در سازمان لیگ ذکر شده است. این در حالی که است که بعضی شواهد نشان می‌دهد اوضاع تأمین مالی ذوب‌آهن توسط شستا خوب پیش نمی‌رود.

    در همین رابطه محمد ربیعی سرمربی ذوب‌آهن پیش از بازی برابر آلومینیوم اراک از مشکلات مالی و عدم توان خرید دستگاه GPS خبر داده و گفته بود: «طبق تعهدی که باشگاه به عوامل تیم، بازیکنان و بقیه اعضا داشته است، پیش‌پرداخت به‌صورت کامل به یک عده و اعضای کادر فنی پرداخت نشده بود. طبق قاعده اعضای تیم بعد از هفته هشتم باید بین 35 تا 40 درصد دریافتی داشته باشند، اما اتفاقی که افتاد برای یک تا دو ماه آینده، چک دادند. تازه اگر چک دی ماه پاس شود، در 10 دی ماه به 40 درصد می‌رسد. وقتی این خبر دریافتی 40 درصدی منتشر شد تمام طلبکاران با ما تماس گرفتند. من به آنها گفتم که ما پول نگرفتیم، چک دو ماه آینده را گرفتیم. در باشگاه ذوب‌آهن مشکلات عدیده‌ای داریم، ولی از این اخلاق‌ها ندارم که بخواهم در رسانه آنها را فریاد بزنم. پنج ماه از باشگاه درخواست دستگاه ساده GPS کردیم که خیلی از تیم‌های لیگ از آن استفاده می‌کنند که ما بتوانیم محور آنالیز جسمانی تیم را مورد بررسی قرار بدهیم تا اینکه در جلسه‌ای که با مدیر کارخانه آقای کوهی داشتیم، ایشان دستور دادند تا این دستگاه تهیه شود».

    حال پرسش اینجاست وقتی شستا توان حمایت مالی باشگاهی با سقف بودجه کمتر، دارای ورزشگاه میزبانی و ... را ندارد چگونه می‌تواند مسئله حمایت مالی از پرسپولیس را پیش ببرد؟ فرض که مالکیت پرسپولیس به این باشگاه واگذار شد چه تضمینی وجود دارد که بتواند حمایتش از ذوب‌آهن را پیش ببرد؟

    انتهای پیام/

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما