دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 360447
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1402 - 11:56

    امدادرسانی به ۲۲ گرفتار در برف و کولاک

    مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: تیم های عملیاتی شب گذشته اقدام به امدادرسانی به ۲۲ سرنشین خودروهای گرفتار در برف و کولاک کردند.

    امدادرسانی به ۲۲ گرفتار در برف و کولاک

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، حکمت‌الله هاشمی گفت: تصادف زنجیره ای چهار خودرو در کیلومتر ۳۲ جاده ابهر به قیدار ساعت ۲۲:۴۶ شب گذشته توسط اورژانس به ندای امداد اطلاع داده شد.

     
    وی تاکید کرد: در نتیجه برخورد خودوری ال ۹۰، پژوپارس و ۲ دستگاه نیسان، سه تیم‌عملیاتی ۹ نفره از پایگاه های امداد و نجات جاده ای دوتپه و قره آقاج همراه با ۲ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه ست نجات برای امدادرسانی اعزام شدند.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: این تصادف زنجیره ای پنج مصدوم و ۲ فوتی در صحنه حادثه داشت.
    هاشمی خاطرنشان کرد: با تلاش تیم های عملیاتی حاضر در صحنه سه هموطن محبوس در خودروهای تصادفی رهاسازی شدند.
     
    وی ادامه داد: تیم های عملیاتی اقدام به انجام کمک های اولیه و انتقال یک مصدوم به مراکز درمانی کردند.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، پایان عملیات در این تصادف زنجیره ای را ۱:۱۲ بامداد بیان کرد.
     
    هاشمی از واژگونی پژو پارس در کیلومتر ۵ آزادراه زنجان-قزوین خبرداد و اظهارداشت: این سانحه ساعت ۱۸:۷ توسط هموطنان به ندای امداد گزارش داده شد.
     
    وی افزود: ۲ تیم عملیاتی پنج نفره از پایگاه امداد و نجات جاده ای شمالغرب همراه با آمبولانس و ست نجات برای امدادرسانی اعزام شدند.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: این سانحه یک مصدوم داشت که توسط تبم های عملیاتی فیکس و اقدامات اولیه انجام و تحویل اورژانس شد و عملیات ساعت ۱۸:۱۹ پایان یافت.
     
    هاشمی از برخورد پراید با کوئیک در کیلومتر ۷۸ جاده آب بر - زنجان در ساعت ۱۱:۵۰ خبرداد و یادآوری کرد: برای امدادرسانی به مصدومان حادثه ۲ تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات جاده ای سرخه دیزج همراه با آمبولانس و ست نجات اعزام شدند.
     
    وی تأکید کرد: این سانحه ۲ مصدوم داشت که تیم های عملیاتی اقدام به رهاسازی یک مصدوم محبوس در خودرو کردند.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: مصدومان حادثه پس از انجام کمک های اولیه تحویل عوامل اورژانس داده شد و این عملیات ساعت ۱۳:۳۶ ظهر روز گذشته پایان یافت.
     
    هاشمی به امدادرسانی مسافران گرفتار در برف و کولاک خبرداد و تاکید کرد: ساعت ۲:۳۰ بامداد روز جاری سرنشینان ۹ خودروی عبوری در کیلومتر ۱۵ آزادراه زنجان-قزوین و جاده سلطانیه به خدابنده در برف و کولاک گرفتار شدند.
     
    وی خاطرنشان کرد: سه تیم عملیاتی همراه با آمبولانس و ست نجات برای امدادرسانی به در راه ماندگان اعزام شدند.
     
    مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: تیم های عملیاتی اقدام به بستن زنجیر چرخ و توزیع پتو به در راه ماندگان کردند.
     
    هاشمی از هموطنان خواست در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث برای دریافت خدمات امدادی بدون محدودیت زمانی با شماره ۱۱۲ ندای امداد تماس بگیرند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما