جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 359747
    تاریخ انتشار: 18/آذر/1402 - 11:45

    نکونام حواسش به رفتارهای لب خط خود باشد

    جواد نکونام یک کارت زرد دارد و طبق آیین‌نامه انضباطی مربیان با دریافت دو کارت زرد یک بازی را از کف خواهند داد.

    نکونام حواسش به رفتارهای لب خط خود باشد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روزنامه ایران ورزشی، استقلال پیش از بازی با رقیب سنتی خود مقابل فولاد خوزستان قرار می‌گیرد. این بازی به زعم کادر فنی استقلال و در رأس همه جواد نکونام از اهمیت بسیاری برخوردار است و به نوعی پیش‌درآمدی است برای کسب نتیجه مطلوب در دربی. استقلال در این بازی فقط یک بازیکن را در خطر محرومیت از دربی می‌بیند که بارها به نام او اشاره شده است.

    امید حامدی‌فر، بازیکنی که به تازگی در ترکیب استقلال به کار گرفته شده، تنها بازیکن استقلال است که اگر در بازی با فولاد کارت زرد بگیرد، دربی را از کف خواهد داد. نکونام اما در این راستا تذکرات لازم را به حامدی‌فر داده تا این بازیکن با محرومیت مواجه نشود و بتواند در دربی به استقلال کمک کند.

    اما در این میان خود نکونام نیز باید به شدت مراقب باشد تا از داور این بازی کارت زرد نگیرد. نکونام یک کارت زرد دارد و طبق آیین‌نامه انضباطی مربیان با دریافت دو کارت زرد یک بازی را از کف خواهند داد که اگر نکونام در بازی با فولاد خوزستان کارت زرد بگیرد، در دربی غایب خواهد بود.

    به همین دلیل سرمربی استقلال علاوه بر اینکه خود نگران محرومیت حامدی‌فر است اما باید حواسش به رفتارهای لب خط خود باشد تا احیاناً از سوی داور با کارت زرد مواجه نشود. احتمالاً نکونام برای اینکه کمتر در خطر محرومیت قرار بگیرد دیگر ارکان کادر فنی را مأمور صحبت با بازیکنان و احتمالاً داور کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما