جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 358775
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1402 - 16:12

    تشدید بحران بی‌اعتمادی در ارتش صهیونیستی

    رسانه‌های صهیونیستی فاش کردند نیمی از اعضای یک گروهان این رژیم به دلیل اخراج فرماندهان خود حاضر به خدمت نیستند.

     تشدید بحران بی‌اعتمادی در ارتش صهیونیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    رسانه‌های صهیونیستی از اعتراض و بحران بی‌اعتمادی که در یک گردان از ارتش اشغالگر رخ داده، خبر دادند. درپی اخراج دو افسر ارتش صهیونیست که به عدم دریافت آتش در غزه اعتراض داشتند، حدود نیمی از سربازان صهیونیست یک گروهان از بازگشت به یگان رزمی خودداری کردند.

     وب سایت صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد: حدود نیمی از سربازان ثک گروهان از زمان اخراج این دو افسر به یگان بازنگشته‌اند، آن‌ها ادعا کردند وقتی با جنگجویان در غزه درگیر بودند کمک دریافت نکرده اند، همین دلیل آن‌ها عقب نشینی کردند.

    این رسانه صهیونیستی گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که تهاجم به خوبی تدارک دیده نشده بود و ارتش اسرائیل تصمیم به اخراج دو افسر پس از نبرد در شمال نوار غزه گرفت. این حادثه غیرمعمول باعث ایجاد بحران شدیدی بین فرماندهان گروهان و سربازان آن‌ها و بین فرمانده گردان شد و باعث شد که به دلیل تصمیم تیپ برای قرار گرفتن در کنار فرمانده گردان به جای فرمانده گروهان، نزدیک به نیمی از آن‌ها به یگان برنگردند.

    در همین راستا ارتش اشغالگر بحران موجود را تصدیق و فاش کرد که سربازان واحد‌های دیگر برای پر کردن شکاف وارد می‌شوند، اما بحران اعتماد در ارتش بوجود آمده است.

    ارتش صهیونیستی در نبرد غزه نشان داد که آمادگی لازم برای جنگیدن را ندارد. پیش از این نیز رسانه های صهیونیستی فاش کرده بودند سربازان صهیونیست در غزه به یکدیگر شلیک کرده و همرزمان خود را به هلاکت رسانده‌اند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما