پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 358447
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1402 - 14:06

    جنگنده یاسین امروز به پرواز در می آید+تصاویر

    امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع گفت: جت آموزشی «یاسین» تا ساعاتی دیگر اولین پرواز خود را انجام می‌دهد.

     جنگنده یاسین امروز به پرواز در می آید+تصاویر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    امیر محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع صبح امروز (چهارشنبه، اول آذرماه)  در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: هواپیمای جت آموزشی یاسین یکی از دستاوردهای سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع است که نقش مهمی در حوزه آموزش خلبانان کشور دارد.

    وی افزود: این هواپیما تا ساعتی دیگر برای اولین‌بار پرواز خود را آغاز می‌کند و نتایج این پرواز را به استحضار مردم عزیزمان خواهیم رساند.
     
    گفتنی است؛ نسخه ابتدایی جت آموزشی یاسین در سال ۹۸ ساخته شد و ۲۰ اسفندماه سال گذشته اولین نمونه جدید و معیار تولید جت آموزشی یاسین و خط تولید آن رونمایی شد و ۱۸ شهریور امسال نیز این هواپیما تست تاکسی خود را با موفقیت پشت سرگذاشت.
     
     
    فروند جدید جت یاسین دارای سه جایگاه خارجی زیر بال و بدنه برای حمل بمب و مخزن خارجی سوخت است. به این ترتیب هواپیمای یاسین قادر خواهد بود تا انواع تسلیحات با هدایت اپتیکی، حرارتی  و سایر تسلیحاتی که نیاز به هدایت راداری و لیزری ندارند را در ماموریت‌‌های پشتیبانی نزدیک هوایی بکارگیری کند.
     
    در بیان تفاوت نمونه های اول و‌ دوم هواپیمای یاسین باید گفت؛ فروند اول با پرواز خود طراحی آیرودینامیکی و معماری سازه ای و دستیابی به فناوری ساخت را محقق کرد. در نمونه معیار تولید، این فروند در ابعاد تخصصی و تاکتیکی نسبت به نمونه قبلی توسعه و تکامل یافته و دستاوردهای مختلفی داشته است.
     
    همچنین، بومی‌سازی زیر سامانه‌های عمده مانند صندلی پران، اویونیک کاملا بومی، موتور و ارابه های فرود بخشی از توانمندی‌های به دست آمده در این فروند است.
     
    وزارت دفاع در طراحی و ساخت نمونه معیار تولید هواپیمای یاسین در برخی اقلام دیگر مانند رادار هواشناسی نصب شده در دماغه هواپیما نیز از توان شرکت های دانش بنیان استفاده کرده است.
     
    جنگنده یاسین امروز به پرواز در می آید
     
    تکنولوژی بال این هواپیما به تکنولوژی بال با تعبیه نصب مخازن سوخت در آن تغییر یافته است.
    مهم ترین فاکتور در بحث آموزش خلبانی در این فروند پایش دائمی و ثبت داده های پروازی حین و پس از پرواز(نمایش و تحلیل سه بعدی داده های سورتی و پروازی) است که یک تحول در بحث آموزش خلبانی به شمار می‌رود.
     
    وزیر دفاع،‌ اظهار کرد: در حوزه نیروی دریایی ارتش نیز، ناوشکن دیلمان که در مجموعه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آماده شده است در هفته اول آذرماه الحاق خواهیم کرد.
     
    وی ادامه داد: این ناوشکن از ناو شکن‌های کلاس موج است و نسبت به ناوشکن‌های قبلی دارای مزیت‌های بسیار زیادی همچون تقویت موتور، ماندگاری دریا، توان دریانوردی در آب‌های متلاطم و نصب سامانه‌های متعدد است که از طریق آن‌ها می‌تواند مطابق با تهدیدات موجود زیرسطحی، سطحی و پروازی، عملیات انجام بدهد.
     
    امیر آشتیانی، عنوان کرد: ناوشکن دیلمان با ویژگی‌هایی که گفته شد توان رزم نیروی دریایی ارتش را ارتقاء می‌دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما