پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 35831
    تاریخ انتشار: 07/شهريور/1395 - 15:43
    دبیر جبهه ایستادگی استان اردبیل

    کوهی:آمارهای کاغذی فقط به درددولت می‌خورد

    دبیر جبهه ایستادگی استان اردبیل گفت: مردم برخلاف ادعای دولتمردان آثار کاهش قیمت‌ها و کنترل تورم را در زندگی خود به شکل ملموس احساس نمی‌کنند.

    کوهی:آمارهای کاغذی فقط به درددولت می‌خورد

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ حبیب کوهی پیش از ظهر امروز در نشست فعالان جبهه ایستادگی در اردبیل اظهار کرد: در سه سال گذشته اکثر آمارهای ارائه شده در حوزه اقتصادی، مهار تورم، کاهش گرانی، رونق اقتصادی و ... بیشتر آمارهای روی کاغذ بوده به طوری که مردم هیچ یک از این شاخصه‌ها را در زندگی خود به شکل ملموس احساس نمی‌کنند.

    وی با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت یازدهم هیچ تغییری در زندگی مردم احساس نشده بلکه رکود عجیبی بر اوضاع اقتصادی کشور و جامعه حکمفرماست، گفت: اگر در نیمه دوم سال دولت برای خروج از این رکود کاری را انجام ندهد قطعا در انتخابات آثار این بی‌توجهی و بی‌تفاوتی‌ها را نسبت به معیشت مردم به خوبی مشاهده خواهد کرد.

    دبیر جبهه ایستادگی استان اردبیل گفت: مردم بر خلاف ادعای دولتمردان یازدهم آثار کاهش قیمت‌ها و کنترل تورم را در زندگی خود به شکل ملموس احساس نمی‌کنند.

    کوهی با رد تمامی ادعاها مبنی بر کنترل تورم در دولت یازدهم و با اشاره به آمارهای عجیب و غریبی که وزیر اقتصاد در ماه‌های اخیر ارائه می‌کند، گفت: آیا افزایش قیمت شکر، برنج و بسیاری از مایحتاج ضروری مردم با این آمارها قابل انکار است که قطعا هر شخص منصفی باید بگوید که کنترل قیمت مایحتاج ضروری مردم به هیچ‌وجه در این سال‌ها اتفاق نیفتاده بلکه قیمت‌ها چندین برابر نیز شده است.

    وی با بیان اینکه به هیچ‌وجه دولت تدبیر و امید نتوانسته است به وعده 100 روزه خود حتی سه ساله‌اش در حل مشکلات اقتصادی مردم پاسخ دهدٰ، بیان کرد: بعید به نظر می‌رسد با این سیاست‌ها و مشاوره‌های غلطی که به رئیس جمهور داده می‌شود دولت بتواند در ماه‌های پایانی خود وضعیت معیشتی مردم را بهبود بخشد و قطعا با نزدیک شدن به زمان انتخابات سرگرمی‌های دولت بیشتر در باب سیاسی خواهد بود که این خود می‌تواند زمینه‌ای را فراهم آورد تا یک افزایش قیمت مهار نشدنی و افسارگسیخته‌ای را شاهد باشیم.

    دبیر جبهه ایستادگی استان اردبیل اظهار کرد: به هیچ‌وجه شرایط موجود مطلوب عموم مردم نیست و اکثر نارضایتی‌هایی از وضعیت معیشتی و اقتصادی را به عینه شاهد هستیم که در این بین خانواده‌های مستضعف و نیازمند که چشم به یارانه‌ها دوخته‌اند در ماه‌های اخیر هر روز با اخباری جدید از حذف یارانه‌ها روبه‌رو هستند و نوعی اضطراب و نگرانی وضعیت زندگی آنها را تهدید می‌کند.

    کوهی با بیان اینکه در استان اردبیل نیز شاخص‌ها به مراتب هم در سرانه درآمدی و هم تولید ناخالص بسیار بدتر از وضعیت کشوری است، ادامه داد: تا زمانی که به شکل منطقی راهکارها و عقلانیتی در حوزه پیشبرد اهداف در نظر گرفته نشود قطعا نارضایتی‌ها و گله‌مندی‌های مردم افزایش می‌یابد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما