پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 358011
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1402 - 12:46

    دیوید کامرون به اوکراین سفر کرد

    وزیر خارجه جدید انگلیس در اولین سفر خارجی خود در این سمت، در اوکراین با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

     دیوید کامرون به اوکراین سفر کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس ،

    ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز (پنجشنبه) با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» از میزبانی «دیوید کامرون» وزیر خارجه جدید انگلیس خبر داد.

    او در این پیام نوشت: میزبان دیوید کامرون در اولین سفر او به اوکراین به عنوان وزیر خارجه بریتانیا بودم. ما دیدار خوبی با محوریت تسلیحات برای خط مقدم، تقویت دفاع هوایی و حفاظت از مردم و زیرساخت‌های حیاتی خود داشتیم. از بریتانیا برای حمایتش سپاسگزارم!

    کامرون ۵۷ ساله پس از کناره‌گیری در سال ۲۰۱۶ از سمت نخست‌وزیری انگلیس بعد از آن که نتوانست بریتانیا را در اتحادیه اروپا نگه دارد، به خط مقدم سیاسی بازگشته است.

    انگلیس در کنار آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا از آغاز درگیری‌ها در اوکراین، تلاش کرده‌ با حمایت همه‌جانبه از کی‌یف شکستی سنگین بر روسیه تحمیل کند. اخیراً «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس بر ادامه ارسال تسلیحات به اوکراین تاکید کرد.

    وی در پیامی در ایکس نوشت: «ما نخستین کشوری بودیم که به کی‌یف تانک ارسال کردیم و بیش از ۱۰ کشور دیگر از ما پیروی کردند. ما نخستین کشوری بودیم که با آموزش خلبانان اوکراینی موافقت کردیم و الان بیش از ۱۰ کشور اقدام مشابه انجام دادند. من به متحدانمان این را می‌گویم،‌ به اوکراین ابزارها را بدهید، آن‌ها کار را تمام می‌کنند».

    این ادعا در حالی است که به اذعان کارشناسان و حتی مقام‌های غربی و خود اوکراینی‌ها، کی‌یف نتوانسته در ضدحملات علیه ارتش روسیه به‌رغم در اختیار داشتن تسلیحات و تجهیزات پیشرفته غربی موفق عمل کند و تلفات و خسارات سنگینی را متحمل شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما