دوشنبه 22 تير 1405 - Mon 13 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 357793
تاریخ انتشار: 21/آبان/1402 - 15:53

نام شب یلدا تغییر نکرده است

مقام مسئول در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت بر خلاف شایعات منتشر شده، نام شب یلدا در تقویم رسمی کشور تغییر نکرده است. همچنین مناسبت «چهارشنبه‌سوری» نیز پیش از این در تقویم رسمی کشور وجود نداشته است.

نام شب یلدا تغییر نکرده است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

عباس میرزاحسینی، رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تعیین مناسبت‌های جدید برای درج در متن و ضمیمه تقویم رسمی کشور در ۱۴۰۳ از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: هدف از نامگذاری روز‌ها و مناسبت‌های خاص، تقویت مولفه‌های هویت ملی ایرانیان و بزرگداشت شخصیت‌ها، ارزش‌ها و تحکیم پیوند‌های دینی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی در جامعه است.

وی افزود: پیشنهاد نامگذاری روز‌ها و مناسبت‌ها از سوی اشخاص (اعم از حقیقی و حقوقی) به شورای فرهنگ عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود، کارگروه نامگذاری روز‌ها و مناسبت‌های خاص پیشنهاد‌ها را بررسی و پس از بررسی و تصویب در شورای فرهنگ عمومی برای تأیید نهایی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌رساند و به عنوان روز و مناسبت خاص، حسب مورد در متن یا ضمیمه تقویم درج می‌شود.

رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: بنا به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی؛ در جلسه ۸۸۹ مورخ هجدهم مهر ۱۴۰۲ ش                    

رئیس مرکز رسانه و روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: همچنین یک اردیبهشت به عنوان روز نثر فارسی، ۱۰ تیر به عنوان روز دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهان، ۱۰ مهر روز نخبگان، ۳۰ آبان روز قهرمان ملی، ۱۵ اسفند روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست و دوم محرم به عنوان روز امر به معروف و نهی از منکر در نظر گرفته شده است.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما