دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 357227
    تاریخ انتشار: 11/آبان/1402 - 13:02

    بسیج در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گام بر می دارد

    رودسر - جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به نقش آفرینی بسیج در بخش های مختلف جامعه گفت: بسیج با تفکر و اندیشه الهی در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گام بر می دارد.

    بسیج در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گام بر می دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سرهنگ الیاس کوثری ظهر چهارشنبه در مراسم معارفه فرمانده سپاه ناحیه رودسر اظهار کرد: ظهور انقلاب اسلامی سبب شد تا مردم راحت تر زندگی کنند اما کج سلیقگی برخی باعث شد متأسفانه مردم ناراضی باشند.

    وی با اشاره به اینکه مردم ولی نعمتان ما هستند، افزود: فرماندهان سپاه خدمتگزار بسیج بوده و حسن خلق و احترام به ارباب رجوع، اعتماد و اعتقاد راسخ به خدا داشتن، صادق بودن، عدم خلف وعده را از شاخصه‌های فرماندهان عنوان کرد.

    کوثری با اشاره به اثرگذاری و نقش آفرینی بسیج در بخش‌های مختلف جامعه ادامه داد: بسیج با تفکر و اندیشه الهی و در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گام برداشته و با همان روحیه سال‌های اول انقلاب و انگیزه و تعهد به مسئولیت خود عمل می‌کند.

    جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان جهاد تبیین را مهم‌ترین کار بسیجیان عنوان کرد و گفت: باید جهاد تبیین را سرلوحه کارها قرار داده زیرا دشمن ذهن‌های جوانان و نوجوانان ما را که انقلاب، دوران جنگ را ندیده‌اند مورد هدف قرار داده است.

    وی با بیان اینکه دشمن با استفاده از تحریف واقعیت‌ها و غول رسانه‌ای تلاش کرد تا ذهن‌های نسل جوان را نسبت به انقلاب بدبین کند، ادامه داد: در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نظام سلطه تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به این انقلاب به کار گرفت اما تاکنون راه به جایی نبرده است.

    بسیج یک نهاد اجتماعی است

    «محمد حیدری» فرماندار رودسر نیز در این مراسم اظهار کرد: بسیج بر اساس تفکرات حکیمانه و راهبردی امام راحل در سخت‌ترین دوران کشور پایه گذرای شد و در عرصه دفاع مقدس تبدیل به سازمان رزم گردید که در تمامی عملیاتی‌ها در دفاع از سرزمین جمهوری اسلامی نقش اساسی و بی بدیلی ایفا کرد.

    وی با بیان اینکه بسیج الهام یافته از مکتب پیامبر اسلام و ریشه تاریخی، دینی و قرآنی دارد، تصریح کرد: سازمان رزم در زمان دفاع مقدس جایگاه خود را در بین همه نهادها شایستگی اش را نشان داد.

    حیدری با اشاره به اینکه بسیج یک نهاد اجتماعی است، گفت: بسیج کنار رزم و آمادگی دفاعی و الگوپذیری از علوم دفاعی و تاکتیک‌های نظامی یک سازمان اجتماعی به شمار می‌رود که در هر زمان نیاز باشد آماده ایثارگری است.

    بسیج در راستای اعتلای انقلاب اسلامی گام بر می دارد

    گفتنی است، در پایان این مراسم طی حکمی از سوی فرمانده سپاه قدس گیلان «سرهنگ پاسدار محمد قدرتی» به عنوان فرمانده سپاه ناحیه رودسر معرفی و از زحمات «سرهنگ پاسدار محمد اسماعیل حسنی» که به درجه بازنشستگی نائل آمده بود قدردانی به عمل آمد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما