چهارشنبه 11 تير 1404 - Wed 02 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • لایو خبرنگار صدا وسیما در زمان حمله اسرائیل

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 357131
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1402 - 17:39

    سقوط استقلال به ته چاه با جریمه ۲۷,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی/ اعتراف تلخ سمیعی؛ به هشدارها توجه نشد!

    سرپرست باشگاه استقلال به محکومیت این باشگاه درخصوص پرونده انتقال محبی واکنش نشان داد.

    سقوط استقلال به ته چاه با جریمه ۲۷,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی/ اعتراف تلخ سمیعی؛ به هشدارها توجه نشد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    نشریه رکورد پرتغال عصر امروز چهارشنبه با انتشار خبری نوشت: باشگاه سانتاکلارای پرتغالی مبلغ ۵۰۰ هزار یورو از استقلال دریافت خواهد کرد. بعد از شکایت باشگاه پرتغالی به دادگاه داوری ورزش، مقرر شد که باشگاه ایرانی چنین مبلغی را به باشگاه سانتاکلارای پرتغال پرداخت کند.

    بر اساس آنچه باشگاه استقلال اعلام کرد در قرارداد قرضی محمد محبی بند خرید دائمی با مبلغ ۶۰۰ هزار یورو قید شده بود که استقلال می‌توانست تا تاریخ ۳۱ می سال ۲۰۲۳ (۱۰ خرداد سال جاری) به صورت کتبی به باشگاه سانتاکلارا بابت فعال کردن این بند، قرارداد بازیکن را دائمی کند.

    حجت کریمی سرپرست وقت باشگاه استقلال با ارسال نامه‌های متعدد به باشگاه سانتاکلارا خواهان جذب این بازیکن شد اما این باشگاه پرتغالی اعلام کرد که به دلیل ارسال فیش پرداختی جعلی (که در دوران مدیران قبلی رخ داده) و نیز عدم پرداخت مبلغ کامل انتقال قرضی (باز هم در دوره مدیران قبلی) دیگر حاضر به مذاکره با باشگاه استقلال نیست و با باشگاه‌های دیگر بابت انتقال محمد محبی مذاکراتی داشته‌ است.

    فرشید سمیعی عضو هیأت رئیسه باشگاه استقلال در خصوص آخرین وضصعیت این پرونده گفت: مبلغ کل قرارداد انتقال این بازیکن به استقلال ۲۵۰ هزار دلار بود که در آن زمان باشگاه اقدام به پرداخت این مبلغ کرد اما تنها ۹۰ هزار دلار به حساب باشگاه پرتغالی نشست و ۱۴۰ هزار دلار این پول برگشت خورد. در ادامه باید این پول به حساب سانتاکلارا واریز می‌شد که نشد.

    وی افزود: باشگاه سانتاکلارای پرتغال هم با توجه به قراردادی که داشت اعلام کرده بود اگر باشگاه استقلال این مبلغ را در موعد مقرر پرداخت نکند باید جریمه سنگینی را پرداخت کند. در واقع آنها هشدارهای لازم را در زمان مقرر داده بودند اما متأسفانه پرداخت صورت نگرفت و این باشگاه از مجاری قانونی اقدامات لازم را انجام داد.

    سمیعی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر اطلاعات دقیقی ندارم که حکم و محکومیت به چه شکل است اما می‌دانم تمام اقدامات این باشگاه پرتغالی قانونی بوده و در آینده باید ببینیم معاون حقوقی باشگاه در این باره چه اقداماتی را خواهد کرد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما