دوشنبه 19 مرداد 1405 - Mon 10 Aug 2026
  • ادای احترام هندوها به الهه‌ها / عکس

  • شکار برق‌آسای جوجه اردک توسط یک ماهی / فیلم

  • شاه چگونه هشدارهای گرانی را پس می‌زد؟

  • شهید ۹ ساله‌ای که نامش در لیست شهدا نیست

  • آخرین اخبارنقل و انتقالات پرسپولیس /بازیکن نساجی سرخ پوش شد + عکس

  • وضعیت بورس امروز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • ۸ حمله هوایی عراق علیه بقایای داعش

  • توییت تاجرنیا برای جواد نکونام!

  • دستور اژه‌ای برای تدوین معیارهای جدید عفو زندانیان

  • عمان مسیر ایران در تنگه هرمز را پذیرفته است

  • مدافع ستاره پرسپولیس لژیونر شد+ فیلم

  • ماجرای تشکر الهام علی‌اف از پزشکیان چیست؟

  • ایران چگونه «پیمان مکه» را می‌بیند؟

  • قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۹ مردادماه

  • عوامل اصلی جهش قیمت نفت در بازار جهانی

  • بقائی:کشورهای منطقه نمی‌توانند به تامین امنیت از سوی آمریکا متکی باشند

  • قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو و سایپا

  • دنیای صورتی مراد ویسی از دوره پهلوی

  • چرا سرلشکر رضایی برای مدیریت شورای عالی امنیت ملی انتخاب شد؟+ عکس

  • تیر غیب بر قلب سیاه عربستان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356887
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1402 - 13:06

    کلاهبرداری مجری قلابی صدا و سیما

    مدتی قبل یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با وی تماس گرفته و خود را مجری صداوسیما معرفی کرده و مدعی شده که شما برنده یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ شده‌اید.

    کلاهبرداری مجری قلابی صدا و سیما

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایران،

    رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات این خبر گفت: این متهم با ترفندهای خود و چرب‌زبانی مالباخته را فریب داده و از او خواسته برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به او اعلام می‌شود در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند. شاکی هم با یک غفلت ساده و انجام این کارها در نهایت متوجه سرقت تمام موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

    معظمی‌گودرزی ادامه داد: پس از این شکایت موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات فنی و پلیسی، متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران شناسایی، دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

    وی با اشاره به افزایش تعداد شاکی‌ها به بیش از ۱۵ نفر افزود: متهم تحت بازجویی قرار گرفته و در جریان آن به جرم خود اعتراف کرده است. در ادامه نیز برای این فرد پرونده‌ای تشکیل و متهم به دنباله روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

    رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد:‌ ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری مجرمان متفاوت باشد اما در نهایت با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند، از این‌رو لازم است مردم در مواجهه با چنین تماس‌هایی هوشیار باشند، همچنین بدانند که هیچ سازمان دولتی اعم از صداوسیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچ‌کس تماس نمی‌گیرند و صرف استفاده از لوگو یا نشان این سازمان‌ها روی پروفایل شخص تماس‌گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیل بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نیست.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما