چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356733
    تاریخ انتشار: 07/آبان/1402 - 09:58
    پیام الصدر :

    سکوت دولت در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا

    شخصیت نزدیک به «سید مقتدی الصدر» در واکنش به انتقادها از سکوت دولت در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا، خواستار حرکت عراقی‌ها به سوی سفارت آمریکا در بغداد شد.

    سکوت دولت در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازفارس ،

    «صالح محمد العراقى» شخصیت نزدیک به «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر که به وزیر او هم معروف شده، در واکنش به انتقادها از سکوت دولت بغداد در مقابل درخواست بستن سفارت آمریکا، پیامی صادر کرد.

    طبق گزارش پایگاه خبری «بغداد الیوم»، در این پیام آمده است: به خدا توکل کردیم .. همگان باید فوراً و کفن پوش همراه با در دست داشتن پرچم‌هاى عراق و فلسطین، بدون سلاح به سمت منطقه «الخضراء» که سفارت آمریکا در آن قرار دارد، حرکت کنند.

     

    رهبر جریان صدر، روز جمعه (۲۷ اکتبر) از دولت و پارلمان عراق خواسته بود تا با بستن سفارت آمریکا در بغداد به دلیل حمایت نامحدود واشنگتن از جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه موافقت کنند.

    الصدر اذعان کرده بود: در صورت عدم پاسخگویی دولت و مجلس، موضع دیگری خواهیم داشت که متعاقباً اعلام می‌شود؛ در این زمان همه باید متعهد به تمکین از تصمیمات رسمی باشند، به صورت فردی اقدام نکنند و از استفاده از سلاح خودداری کنند.

    وی پیش‌تر هم طی سخنانی با موضوع محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه که پس از عملیات «طوفان الاقصی» تشدید شد، پیامی برای ایران، عربستان سعودی و مصر ارسال کرد و گفت: کشورهای عربی و اسلامی به رهبری عربستان سعودی، مصر و ایران باید برای تامین آب و غذا برای مردم جمهوری غزه تلاش کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما