پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356662
    تاریخ انتشار: 06/آبان/1402 - 12:18
    اردوغان:

    اسرائیل جنون را کنار بگذارد

    رئیس‌جمهور ترکیه تصریح کرده است که رژیم صهیونیستی از حالت جنون خارج شده و حملات گسترده علیه زنان و کودکان فلسطینی در غزه را متوقف کند.

     اسرائیل جنون را کنار بگذارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (شنبه) تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید هرچه سریع‌تر از حالت جنون خارج شود و حملات شدید به زنان و کودکان فلسطینی در غزه را متوقف کند.

    اظهارات روز شنبه اردوغان پس از آن مطرح شد که ارتش رژیم صهیونیستی امروز گفت که در نیمه‌ شب گذشته، ۱۵۰ موضع در نوار غزه را هدف قرار داده است.

    اردوغان تصریح کرد: «حملات هوایی شدید و گسترده شب گذشته اسرائیل به غزه بارد دیگر، زنان، کودکان و غیرنظامیان بی‌گناه را هدف قرار داد و بحران انسانی را تشدید کرد».

    در حالی که شب گذشته منابع رسانه‌ای از تسریع روند مذاکرات برای آتش‌بس در غزه سخن می‌گفتند، ارتش رژیم اشغالگر به حملات خود علیه نوار غزه تشدید بخشید و امروز ادعا کرد: «با ۱۰۰ جنگنده، به ۱۵۰ هدف زیرزمینی در شمال غزه از جمله تونل‌های جنگجویان جنبش حماس حمله کردیم. شماری از نیروهای این جنبش از بین رفتند و مقرهای نظامی و زیرساخت های زیرزمینی این جنبش از بین رفت».

    اردوغان در پیامی در شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: «بمباران مداوم غزه از سوی اسرائیل که شب گذشته تشدید شد، بار دیگر زنان، کودکان و غیرنظامیان را هدف قرار داد و بر بحران انسانی افزود. اسرائیل باید فورالً از این حالت دیوانگی و جنون خارج شده و حملات را متوقف کند».

    رئیس‌جمهور ترکیه ادامه داد: «من امروز تمام برادران و خواهران خود را دعوت می‌کنم تا برای برگزاری یک راهپیمایی بزرگ در حمایت از فلسطین به فرودگاه آتاتورک استانبول بیایند و در آن‌جا، بر درخواست‌های خود تأکید خواهیم کرد و با صدای بلند اعلام می کنیم که با یکدیگر در کنار مردم فلسطین در برابر سرکوبگری اسرائیل ایستاده‌ایم».

    طبق گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین، مجمع عمومی سازمان ملل متحد شب گذشته، جمعه قطعنامه‌ای را درباره غزه تصویب کرد و خواستار آتش‌بس فوری و پایدار بشردوستانه شد. ۱۲۰ کشور به این قطعنامه رای مثبت دادند؛ ۱۴ کشور مخالف آن بودند و ۴۵ کشور از رای دادن امتناع کردند.

    پس از آنکه گروه حقوق بشری سازمان عفو بین‌الملل هم خواستار برقراری «آتش‌بس فوری» در غزه شد، رژیم صهیونیستی اظهارات این سازمان را به دلیل انتقاداتی که علیه اقدامات وحشیانه‌اش در نوار غزه مطرح شده، «مغرضانه» خواند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما