سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 35653
    تاریخ انتشار: 04/شهريور/1395 - 13:47
    وزیر صنعت، معدن و تجارت

    وزیرصنعت:خودکفایی ایران درصنعت برق چقدراست؟

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وضعیت صنعت برق کشور گفت: امروز کشور در ۹۵ درصد صنعت برق خودکفا است.

    وزیرصنعت:خودکفایی ایران درصنعت برق چقدراست؟

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ محمدرضا نعمت‌زاده دقایقی پیش در آیین افتتاح 2 کارخانه آریا ترانسفو شرق و آریا ترانسفو قدرت اظهار داشت: امروز در طراحی، مهندسی طراحی، تجهیزات و طراحی آن در کشور تقریباً خودکفا هستیم.

    وی با اشاره به تولید توربین ژنراتورهای برق در کشور، خاطرنشان کرد:‌ نیمی از نیروگاه‌های برق کشور با تجهیزات ایرانی ساخته شده است.

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در صنعت برق توانمندی لازم را داریم تا با کشورهای مشابه خود در دنیا رقابت کنیم، تأکید کرد: امروز باید تولیدات صنعت برق کشور صادرات‌محور شود.

    نعمت‌زاده افزود: امروز نجات اقتصاد کشور در این است که به بازارهای جهانی متصل شده و سهمی در این بازارها داشته باشم.

    وی با اشاره به اینکه باید شرایط پس از برجام را قدر بدانیم بیان کرد: امروز مقام معظم رهبری از روند اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی رضایت دارند.

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سیستم بانکی کشور حمایت ویژه‌ای را از تولید داشته است، افزود: تا به امروز 4700 فقره تسهیلات بانکی به صنایع دارای مشکل از سوی سیستم بانکی کشور اعطا شد.

    نعمت‌زاده با اشاره به میزان تولید شرکت آریا ترانسفو و تأثیر آن بر میزان تولید ترانسفورماتور در کشور خاطرنشان کرد: با افتتاح شرکت آریا ترانسفو در سمنان، کشور در تولید انواع ترانسفورماتور خودکفا شده است.

    وی با اشاره به اینکه باید به منظور توسعه صادرات غیر نفتی به سمت توسعه دانش فنی و ارتقای آن باشیم گفت: امروز کشورهای خارجی برای سرمایه‌گذاری در کشور علاقه‌مندند و ما نیز باید با هدف توسعه صادرات به صورت مشترک با این کشورها همکاری کنیم.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما