سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356332
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1402 - 14:30

    مالیات اصناف و مشاغل صفر شد

    رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: همان گونه که وعده کرده بودیم،مالیات بیش از ۵۰ درصدصاحبان مشاغل و اصناف برای عملکرد سال ۱۴۰۱ صفر شد.

     مالیات اصناف و مشاغل صفر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    سیدمحمدهادی سبحانیان در صفحه مجازی خود اعلام کرد: همان گونه که وعده کرده بودیم، مالیات بیش از ۵۰ درصد از صاحبان مشاغل و اصناف برای عملکرد سال ۱۴۰۱ صفر شد.

    وی گفت: همانطور که در خرداد ماه وعده داده بودیم مالیات حدود ۴ میلیون نفر از اصناف و مشاغل با عدد صفر قطعی و نهایی شد.

    سهم اصناف و مشاغل از کل درآمدهای مالیاتی حدود ۸ درصد است، اما با توجه به فراوانی و دربرگیری این مؤدیان بیشترین پرونده‌های مالیاتی مربوط به این دسته از مؤدیان است . البته با توجه به شرایط رکودی و خوداظهاری اصناف و مشاغل ۵۰ درصد از این اصناف و مشاغل مشمول درآمد معاف از مالیات بوده و بنابراین مالیات عملکرد آنها برای یکسال عملکردی در سال ۱۴۰۱ صفر می‌شود، اما به هر حال این افراد هم ملزم شده بودند، اظهارنامه ارائه کنند که هم اکنون رئیس سازمان مالیاتی اعلام کرده مالیات نیمی از اصناف صفر بوده است.

    درآمد مالیاتی امسال نسبت به سال گذشته افزایش حدود ۴۵ درصدی دارد، اما همانگونه که رئیس سازمان مالیاتی پیش از این تأکید کرده بود قرار نیست فشاری به پایه‌های موجود مالیاتی وارد شود و بلکه با شناسایی پایه‌های جدید و مالیات‌دهندگان جدید درآمدی مالیاتی افزایش پیدا کند.

    درآمد مالیاتی بیش از ۵۰ درصد هزینه جاری دولت را تامین می‌کند و سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی حدود ۸ درصد است که باید ۱۲ درصد شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما