دوشنبه 29 تير 1405 - Mon 20 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356079
    تاریخ انتشار: 30/مهر/1402 - 10:47

    حضور عقاب آسیا در تمرینات پرسپولیس

    حضور یک چهره سرشناس استقلالی در تمرین پرسپولیس می‌تواند بسیار جالب توجه باشد.

    حضور عقاب آسیا در تمرینات پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی

    رابطه بازیکنانی که در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ پیراهن استقلال یا پرسپولیس را بر تن می‌کردند با یکدیگر بسیار خوب بود و این رفاقت در اغلب اوقات هنوز هم پابرجاست به‌ویژه اگر سالیان متمادی در اردوهای تیم ملی نیز همراه با هم حضور داشتند. جواد زرینچه و احمدرضا عابدزاده نمونه‌های بارزی از همین جنس رفاقت محسوب می‌شوند.

    روز ۳۰ مهر سال ۱۳۸۸ گزارشی از حضور جواد زرینچه در تمرین پرسپولیس داخل خبرورزشی منتشر شد و اتفاقا موردتوجه هم قرار گرفت. کاپیتان اسبق استقلال برای ملاقات با یکی از دوستانش راهی ورزشگاهی شده بود که پرسپولیسی‌ها آن‌جا تمرین داشتند و اتفاقا حضورش با تمرین این تیم همزمان شد. محمود خوردبین بلافاصله پس از دیدن زرینچه او را با احترام به کنار زمین دعوت کرد و احمدرضا عابدزاده همبازی اسبق آقاجواد در تیم ملی و استقلال هم با دیدن او برخورد بسیار گرمی با رفیق قدیمی خود کرد. زرینچه در مورد این ملاقات به خبرورزشی گفت: خیلی خوشحال شدم که پرسپولیسی‌ها و رفقای قدیمی‌ام را دیدم. با احمدرضا عابدزاده کلی حرف زدیم و خاطرات جام ملت‌های ۱۹۸۸ دوحه که همراه با یکدیگر سوم شدیم را مرور کردیم. از دوران تیم ملی در دوره مرحوم پرویز دهداری و روزهای خاصی که سپری شد صحبت کردیم.

    احمدرضا عابدزاده و جواد زرینچه علاوه بر این‌که در استقلال با یکدیگر قهرمان ایران شدند، در معیت تیم ملی هم همراه با هم به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه رفتند، در دو جام ملت‌ها کنار هم بودند و قهرمانی در بازی‌های آسیایی ۱۹۹۰ را هم تجربه کردند. نکته جالب توجه این‌که این دو نفر در تمام این تورنمنت‌ها بازیکن فیکس تیم ملی محسوب شده و نقش فوق العاده موثری هم داشتند.

    خبرورزشی‌گردی| کاپیتان استقلال در تمرین پرسپولیس!

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما