یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 355813
    تاریخ انتشار: 27/مهر/1402 - 11:07

    محکومیت رییس بارسا

    در صورتی که اتهام خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا، ثابت شود، او با محکومیت شش سال زندان روبرو خواهد بود.

    محکومیت رییس بارسا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی

    قاضی پرونده جنجالی نگریرا که پیش از این باشگاه بارسلونا در پرداخت رشوه به این نایب رییس سابق کمیته داوران متهم شناخته بود، حالا اتهام جدیدی را متوجه رییس این باشگاه کرده است.

    روز گذشته اعلام شد که قاضی این پرونده به لاپورتا اعلام کرده که شخصا با اتهام پرداخت رشوه به مقام دولتی روبرو است و باید برای دفاع از خودش در دادگاه حضور پیدا کند و توضیحاتی را در این زمینه ارائه کند.

    حالا رییس دادگاه تحقیقاتی اسپانیا قرار است مراحل تحقیق از لاپورتا را در کنار دیگر روسای سابق بارسا که با اتهاماتی مشابه روبرو هستند انجام دهد و در صورتی که در طول این تحقیقات ثابت شود که او به صورت مستقیم در این پرونده دست داشته، ممکن است با حبسی طولانی مدت مجازات شود.

    روزنامه موندو دیپورتیوو مدعی شده است که سختگیری دادگاه اسپانیا در این زمینه بسیار زیاد و جدی است و این احتمال وجود دارد که لاپورتا با حکم زندان بین شش تا هفت سال روبرو شود که قابل بخشش هم نیست.

    این خبر بسیار بدی برای بارسلونا در این بازه زمانی است و بسیاری از هواداران این تیم نگران هستند که این وضعیت روی روحیه و ذهن بازیکنان هم تاثیر بگذارد و در نهایت منجر به افت این تیم در این مقطع از فصل شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما