جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 355653
    تاریخ انتشار: 25/مهر/1402 - 23:33

    ایران کی‌روش را چهارتایی کرد

    تیم‌ ملی فوتبال ایران با برتری چهار بر صفر برابر قطر قهرمان تورنمنت چهار جانبه اردن شد.

    ایران کی‌روش را چهارتایی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    تیم ملی فوتبال ایران در جریان فینال تورنمنت اردن از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه بین‌المللی امان به مصاف قطر رفت که این دیدار در نهایت با برتری چهار بر صفر ایران به پایان رسید تا کی‌روش شکست سنگینی را مقابل شاگردان سابق خود بخورد. 

    در دقیقه ۶۹، روی ارسال رامین رضاییان محمد حسن کنعانی‌زادگان با یک ضربه سر دروازه قطر را باز کرد.

    در دقیقه ۷۳، میلاد محمدی حرکتی را از سمت چپ انجام داد و با یک پاس زمینی به درون محوطه جریمه قطر فرصت خوبی برای جهانبخش ایجاد کرد و این بازیکن هم با یک شوت پای چپ دروازه قطر را باز کرد.

    در دقیقه ۷۵، میلاد محمدی باز هم حرکتی را از سمت چپ انجام داد و با ارسال توپ به مقابل دروازه قطر فرصت بسیار خوبی برای سردار آزمون ایجاد کرد و این بازیکن هم با یک شوت پای چپ دروازه قطر را برای سومین بار باز کرد.

    در دقیقه ۷۹، باز هم با یک ارسال از سمت راست محمد حسین کنعانی‌زادگان فرصت خوبی به دست آورد و با یک ضربه سر دروازه را باز کرد.

    در دقیقه ۴۹ این دیدار، مرتضی پورعلی‌گنجی بعد از برخورد با بازیکن قطری مصدوم شد و از زمین مسابقه خارج شد تا محمد حسین کنعانی‌زادگان به جای او وارد زمین شود.

    ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، رامین رضاییان، مرتضی پورعلی‌گنجی (۴۹ محمد حسین کنعانی‌زادگان)، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، علیرضا جهانبخش، محمد محبی (۸۱ احسان حاج‌صفی)، سامان قدوس، مهدی طارمی، سردار آزمون.

    ترکیب قطر: مشعل برشم، احمد سهیل، طارق سلمان، عبدالعزیز حاتم، یوسف عبدالرزاق، محمد وعد(۴۶-مصطمشعل)، اکرم عفیف، همام الأمین، بسام الراوی، احمد فتحی و المعز علی.

    به این ترتیب ایران قهرمان این مسابقات شد و قطر در رده دوم ایستاد. عراق هم با شکست دادن اردن در رده سوم جای گرفت. 

    در مرحله قبل این بازی‌ها ایران با برتری ۳ بر یک برابر اردن به فینال راه یافته بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما