دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 355098
    تاریخ انتشار: 20/مهر/1402 - 09:50

    درخواست های ناتمام زلنسکی از غرب !

    زلنسکی در ادامه درخواست‌های بی‌پایانش از متحدان خود برای دریافت تسلیحات مدعی شد عرضه سامانه‌های پدافند هوایی دوربرد به کشورش تاثیری چشمگیر بر پایان دادن به جنگ به نفع کی‌یف خواهد داشت.

    درخواست های ناتمام زلنسکی از غرب !

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه در سخنرانی در مقر ائتلاف پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در شهر بروکسل مدعی شد، ارسال سامانه‌های پدافند هوایی برای کشور او می‌تواند تاثیر «چشمگیر» بر پایان دادن به جنگ به نفع کی‌یف داشته باشد.

    زلنسکی در نشست موسوم به «گروه تماس دفاعی اوکراین» در محل مقر ناتو در بروکسل ادعا کرد:‌ «اکنون ماموریت ما این است که از این زمان دشوار و از فصل زمستان امسال گذر کنیم. اما در حقیقت، قدرت واقعی این ماموریت فراتر از گذر کردن از فصل زمستان امسال است. پدافند هوایی سهمی چشمگیر در پاسخ به این سوال که این جنگ چه زمانی پایان خواهد یافت و اینکه پایان درستی به نفع اوکراین خواهد داشت دارد.»

    او اظهار کرد: «همه می‌دانند این سامانه‌ها می‌توانند امنیت را برقرار کنند و سامانه‌های پدافند هوایی دوربرد می‌توانند کارکرد کریدورها در دریای سیاه و حوزه رودخانه دانوب را تضمین کنند.»

    زلنسکی مدعی شد: «پدافند هوایی تضمین خواهد کرد که جنگنده‌های روس نخواهند توانست به مرزهای ما نزدیک شوند. و به این ترتیب مساله بمب‌های هدایت شونده روسیه را حل خواهند کرد. همه ما اکنون به وارد کردن این نوع فشار نیاز داریم. این یک گام رو به جلو در حوزه دفاع ما است. این پدافند برای اوکراین یک برد و حیاتی است و برای روسیه به معنی شکست استراتژی کلیدی آن است.»

    در حالی که ضد حمله اوکراین علیه روسیه با وجود رجزخوانی های فراوان تا کنون در بن بست بوده و دستاوردی برای این کشور نداشته، زلنسکی مدعی شد، کشور او و متحدانش باید «نبرد زمستانی را پیروز شوند» و پدافند هوایی و دیگر انواع تسلیحات به این نبرد جواب خواهند داد.

    رئیس جمهور اوکراین در تلاش برای قانع کردن متحدانش گفت: «فراتر از همه لطفا به یاد داشته باشید، این پدافند نه فقط به رقم زدن یک پایان درست برای ما در این جنگ کمک خواهد کرد بلکه همچنین جنگ را نیز از شما و مرزهای شما و مرزهای متحدانتان و ائتلاف ناتو دور نگه خواهد داشت. موشک‌ها و پهپاد ها وقتی نتوانند بر پدافند محافظ آسمان اوکراین غلبه کنند دیگر در رومانی، لهستان یا جاهای دیگر سقوط نخواهند کرد.»

    این صحبت‌های رئیس جمهور اوکراین در حالی مطرح شدند که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای تاکید کرد، ادامه درخواست‌های بی‌پایان زلنسکی برای دریافت کمک، نارضایتی متحدان غربی از او را افزایش داده و هیچ کدام از غربی‌ها دیگر وضعیت فعلی در روابطشان با کی‌یف را دوست ندارند.

    پسکوف بیان داشت: «رئیس جمهور اوکراین این موضوع را احساس می‌کند و کنترل اوضاع دارد از دستش خارج می‌شود.»

    سخنگوی کرملین افزود: «زلنسکی هنوز هم حریص است و حالا می‌پرسد چطور ممکن است که متحدانش تسلیحاتی که به او وعده دادند را به اسرائیل بدهند؟»

    پیشتر رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای ابراز نگرانی کرده بود، توجه غرب به درگیری نظامی در اوکراین به دلیل وخامت اوضاع در اراضی اشغالی تضعیف شود. او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانس 2 گفت: «توجه جامعه جهانی به اوکراین در سایه وخامت اوضاع در اسرائیل ممکن است کاهش یابد. اگر کمک به کی‌یف قطع شود، زمان به نفع روسیه خواهد شد.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما