پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • جنون در اسرائیل: بگذارید جهان بداند!

  • انهدام یک فروند پهپاد MQ1 ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز

  • اجرای احکام قطعی پرونده آذین خودرو با ۲۱۶۸ شاکی

  • انفعال سازمان ملل در برابر خطرات هسته‌ای

  • چرا دوره نهفتگی ایدز خطرناک است؟

  • بحران گازوئیل ماندگار شد

  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 354751
    تاریخ انتشار: 16/مهر/1402 - 17:42

    جر و بحث پس از برکناری مدیر مالی استقلال

    شب گذشته علی خطیر حکم برکناری مدیر مالی و اداری باشگاه استقلال را به وی بلاغ می‌کند. علیرضا خانی که از این اتقاق ناراحت شده بود به جر و بحث با مدیرعامل باشگاه می‌پردازد و در این بین درگیری فیزیکی در کار نبوده است.

     جر و بحث پس از برکناری مدیر مالی استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا ،

    ساعاتی قبل خبر عجیبی مبنی بر درگیری فیزیکی علی خطیر مدیرعامل و خانی مدیر مالی و عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال منتشر شد.

    بر این اساس، باشگاه استقلال با صدور اطلاعیه‌ایی خبر درگیری مطرح شده را تکذیب و نوشت: هواداران عزیز استقلال به خوبی می‌دانند مجموعه باشگاه استقلال در مسیر موفقیت نیاز به اتحاد و همدلی دارد و نشر اخبار کذب مانند شب گذشته، تنها در راستای بهم زدن آرامش و همدلی باشگاه صورت گرفته است. به همین دلیل از هواداران عزیز استقلال انتظار می‌رود با بی توجهی به حاشیه‌های مطرح شده، به مجموعه باشگاه استقلال جهت ادامه روند خوب خود کمک کنند.

    پیگیری‌های خبرنگار ورزشی ایرنا حکایت از این دارد، درگیری فیزیکی مطرح شده حقیقت ندارد اما طرفین با یکدیگر به جر و بحث پرداختند. اما اصل ماجرا چه بود؟ خانی به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در زمان مدیریت حجت کریمی به عنوان مدیر مالی و اداری باشگاه استقلال منصوب می‌شود و در ماه‌های اخیر این مسئولیت را عهده دار بود.

    علی خطیر به عنوان مدیرعامل و نفر اول اجرایی باشگاه استقلال که از عملکرد وی به عنوان مدیر امور مالی و اداری رضایت نداشت تصمیم به برکناری‌ وی می‌گیرد .خطیر شب گذشته حکم برکناری خانی را به او ابلاغ می‌کند و او که از این اتقاق ناراحت شده بود به جر و بحث با مدیرعامل استقلال می‌پردازد و هیچگونه درگیری فیزیکی شکل نمی‌گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما