دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 354666
    تاریخ انتشار: 15/مهر/1402 - 22:00

    سامره: هیچ مشکلی با نکونام نداشتم

    سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: هیچ مشکلی با نکونام نداشتم اما گلایه‌های او و مدیریت پای مرا هم وسط کشید.

     سامره: هیچ مشکلی با نکونام نداشتم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    علی سامره پس از برتری یک بر صفر استقلال مقابل مس رفسنجان درمورد شرایط عجیب ورود تماشاگران به ورزشگاه، اظهار داشت: کلی صحبت می‌کنم. حق مردم این نیست که از حضور در ورزشگاه محروم‌شان کنیم. در حق آنها اجحاف می‌کنیم. مردم در زندگی خود شرایط سختی را می‌گذرانند. تنها دلخوشی‌شان این است که ۲ ساعت به ورزشگاه بیایند و هیجان خود را خالی کنند. یک هفته با این ۲ ساعت حال می‌کنند.

    وی افزود: متاسفانه برخی افراد که نمی‌دانم چه کسی به آنها خط می‌دهد و چرا خط می‌دهد، ۳-۲ روز بحث می‌کنند که بازی با تماشاگر است یا نیست. اگر ورزشگاه ایراد داشت و نباید تماشاگر به آن می‌آمد، پس نباید در لحظه آخر ورود تماشاگران را آزاد می‌کردند. وقتی آزاد کردند یعنی از ابتدا هم مشکلی نبوده بلکه مشکل از جای دیگری بوده است.

    سرپرست استقلال تاکید کرد: به این مردم و تماشاگران مدیون هستیم. حق طبیعی‌شان است به ورزشگاه بیایند و بازی تیم محبوب‌ و بازیکنان محبوب‌شان را از نزدیک ببینند. امیدوارم دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم. می‌دانستم امروز اینجا مشکل امنیتی نداریم. دیدید تماشاگران هم خیلی راحت به ورزشگاه آمدند. دست آنها درد نکند که به ورزشگاه آمدند. هم از استقلال حمایت کردند و هم از این بازی قشنگ لذت بردند. امیدواریم دیگر چنین وضعیتی تکرار نشود.

    سامره درمورد حواشی مربوط به ادامه همکاری‌اش با استقلال که البته پس از جلسه اخیر خطیر و نکونام به پایان رسید، گفت: بین من و جواد نکونام هیچ مشکلی نبود. مقداری مدیریت و سرمربی از هم گلایه‌هایی داشتند که البته از جانب هر ۲ طرف به حق بود که پای من هم وسط کشیده شد.

    وی درمورد عملکرد مس رفسنجان که تیم شهرش محسوب می‌شود، توضیح داد: مس تیم بسیار خوبی است. امروز هم خیلی خوب بازی کرد و بد آورد. به هرحال استقلال مقابلش بود. باید به مس فرصت داده و این امیدواری را داد که می‌توانند در آینده بهتر کار کنند.

    سرپرست استقلال درخصوص مشکلات مربوط به قرارداد بازیکنان این تیم، گفت: همه آنها قابل حل است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما