شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 354500
    تاریخ انتشار: 13/مهر/1402 - 15:36

    پایان کار کلاهبردار ۶۰۰۰ میلیاردی در شهر ری

    رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری عامل اصلی کلاهبرداری ۶۰۰۰ میلیارد ریالی اموال ۱۷۴ شاکی در عملیات شبانه روزی ماموران عملیات این پلیس در شهر ری خبر داد.

     پایان کار کلاهبردار ۶۰۰۰ میلیاردی در شهر ری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    سرهنگ"سعید راستی" رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران گفت: در پی شکایات و تجمعات ۱۷۴ نفر از اعضای تعاونی مسکن کمیته امداد امام خمینی (ره) و تجمعات سریالی بیش از دو سال اعضاء به جهت کلاهبرداری ۶۰۰۰ میلیارد ریال از آنان توسط کلاهبردار حرفه‌ای و متواری صورت گرفته بود، بلافاصله و با توجه به حساسیت خبر، موضوع در دستور کار ویژه ماموران عملیات این پلیس قرار گرفت.

    وی افزود: پس از مدتی از این روال شرکت مورد نظر به تعهدات خود عمل نکرده و با طرح شکایت‌هایی از آن، موضوع تحت بررسی این پلیس قرار گرفت و با بررسی‌های سریع و دقیق ماموران، یک متهم دخیل در این کلاهبرداری میلیاردی شناسایی و طی عملیاتی در حال نقل مکان از منزلش دستگیر شد.

    این مقام انتظامی یادآور شد: فرد مذکور با مشاهده مستندات و مدارک پلیسی، در نهایت چاره‌ای به جز بیان حقیقت نداشت و متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قضائی، با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

    رئیس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران در پایان یادآور شد: در این رابطه توصیه همیشگی پلیس به عنوان خدمتگزار مردم در این لباس مقدس این است که به هیچ عنوان تا قبل از بررسی و تحقیقات لازم به اینگونه وعده‌های فریبنده که مردم را به طمع می‌اندازند اقدام نکنند و در صورت مواجهه با چنین مواردی خیلی زود و به موقع پلیس را در جریان بگذارند تا همچون این پرونده شمار مالباختگان و حجم اندوخته‌های از دست رفته آنان بالا نرود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما