چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 353520
    تاریخ انتشار: 03/مهر/1402 - 16:50

    سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

    آن‌طور که وزیر اقتصاد اعلام کرده سرمایه بانک ایران و مصر به زودی افزایش پیدا می‌کند. تحقق این موضوع می‌تواند تاثیرات مثبتی در تامین مالی پروژه‌های مشترک و سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی و پولی داشته باشد.

    سرمایه بانک ایران و مصر افزایش می‌یابد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    مناسبات اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی از جمله مصر در حال افزایش است. در حال حاضر خاندوزی - وزیر اقتصاد ایران - برای شرکت در نشست بانک آسیایی زیرساخت در مصر به قاهره سفر کرده و در این سفر با وزیر دارایی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

    افزایش سرمایه بانک ایران و مصر از جمله نتایج این دیدار محسوب می‌شود که خاندوزی در حساب توئیتری خود اعلام  کرده به زودی انجام می‌شود.

    وی اظهار امیدواری کرده که دیدار با وزیر دارایی مصر و استقبال گرم او به احیای همکاری‌ها و سیاست دیپلماسی اقتصادی دولت کمک کند.

    بانک توسعه مصر و ایران در سال ۱۹۷۵ شروع به کار کرد که فعالیت‌های آن بر سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی و پولی، تامین مالی پروژه‌ها و فعالیت‌های کوتاه مدت تجاری متمرکز است.  با این حال تحریم‌های ظالمانه آمریکا در مقاطعی بر عملکرد این بانک تاثیر گذاشت.

    وزیر اقتصاد ایران برای توسعه همکاری‌های فی مابین در زمینه بانک آسیایی زیرساخت، بانک توسعه اسلامی، بانک مشترک مصر و ایران، شرکت نساجی مصر و ایران و شرکت مشترک کشتیرانی، بر امکان انتقال فناوری ایران در حوزه داروسازی و پتروشیمی به مصر اعلام آمادگی کرده است.

    وزیر دارایی مصر نیز بسط و توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران را مهم می‌داند و امیدوار است به زودی شاهد ارتقای روابط دو کشور باشیم.

    دو کشور می‌توانند در زمینه گردشگری، تشویق سرمایه‌ گذاری از طریق توافقات و تفاهم‌نامه‌های گمرکی و کاهش تعرفه‌ها و مالیات و تولیدات مشترک همکاری کنند.

    بانک سرمایه‌گذاری زیربنایی آسیا، یک مؤسسه مالی بین‌المللی است که به پیشنهاد دولت چین بنیان‌گذاری شده و هدف این نهاد توسعه‌ی چند جانبه و تأمین مالی پروژه‌های زیربنایی در منطقهٔ آسیا است. ایران یکی از سهامداران و اعضای هیئت مؤسس این بانک است که در فروردین ماه ۱۳۹۴ به این بانک پیوست. تعداد ۳۳ کشور از اعضای هیات مؤسس این بانک در منطقه و ۱۷ کشور خارج از منطقهٔ آسیا قرار دارند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما