شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • پرواز عتبات بیشتر شد اما فقط از یک فرودگاه

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • آغاز هفته ششم لیگ برتر با تقابل آسیایی‌ها

  • انتقال روزانه ۸ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 353499
    تاریخ انتشار: 03/مهر/1402 - 14:46

    تنش جدید چین و فیلیپین بر سر موانع دریایی

    همزمان با تاکید فیلیپین بر انجام اقدامات لازم برای جمع‌آوری موانع دریایی چین در آب‌های مورد مناقشه، پکن می‌گوید این اقدامات قانونی و برای دور کردن کشتی‌های فیلیپینی از آب‌های این کشور است.

     تنش جدید چین و فیلیپین بر سر موانع دریایی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    دولت فیلیپین امروز (دوشنبه) ادعا کرد که چین در آب‌های مورد مناقشه در دریای جنوبی چین، موانع دریایی شناور قرار داده است.

    «ادواردو آنیو» مشاور امنیت ملی فیلیپین طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروی دریایی این کشور تمام اقدامات لازم برای جمع‌آوری موانع دریایی قرار داده شده توسط چین در آب‌های مورد مناقشه را انجام خواهد داد.

    به نوشته خبرگزاری «رویترز»، در بیانیه آنیو ضمن انتشار تصاویری از لحظه قرار گرفتن موانع دریایی چین، آمده است: « ما نصب موانع شناور توسط گارد ساحلی چین را محکوم می‌کنیم. قراردادن موانع توسط جمهوری خلق چین، حقوق صیادی سنتی ماهیگیران ما را نقض می‌کند».

    وزارت امور فیلیپین نیز امروز گفت که این موانع نقض قوانین بین‌المللی است و مانیل تمام اقدامات لازم را برای حفاظت از حاکمیت کشور و معیشت ماهیگیران خود انجام خواهد داد.

    سفارتخانه چین در مانیل هنوز به درخواست‌ها برای اظهار نظر درباره این تنش‌های جدید پاسخ نداده است.

    با این حال، دولت چین با دفاع از نصب موانع شناور در آب‌های مورد مناقشه در دریای جنوبی چین توسط گارد ساحلی این کشور، اینگونه اقدامات را قانونی توصیف کرد.

    به نوشته رویترز، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که گارد ساحلی اقدامات لازم را مطابق با قانون برای مسدود کردن و دور کردن یک کشتی فیلیپینی در دریای چین جنوبی انجام داده است.

    پکن می‌گوید ۹۰ درصد دریای چین جنوبی تحت تملک این کشور قرار دارد که مناطق انحصاری اقتصادی ویتنام، مالزی، برونئی، اندونزی و فیلیپین را شامل می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما