جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 353346
    تاریخ انتشار: 01/مهر/1402 - 15:50

    خودنمایی پهپاد آرش در رزمایش نیرو‌های مسلح

    تایمز اسرائیل نوشت: رژه روز جمعه دارای بیلبورد‌های بزرگی بود که روی آن نوشته شده بود «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و همچنین پوستر‌هایی به زبان عبری و انگلیسی که به اسرائیلی‌ها هشدار می‌داد «پناهگا‌های خود را آماده کنید.»

    خودنمایی پهپاد آرش در رزمایش نیرو‌های مسلح

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تابناک

    امروز جمعه ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۲ به مناسبت آغاز چهل و سومین سالروز دفاع مقدس، در مراسم رژه نیرو‌های مسلح تهران، از دوربرد‌ترین پهپاد جهان رونمایی شد. رسانه‌های اسرائیلی، رونمایی از این پهپاد را پیام آشکاری به اسرائیل از سوی ایران دانسته اند.
     

    در این رابطه، روزنامه اسرائیلی جروزالم پست نوشت: روز جمعه ایران در سالگرد جنگ دهه ۱۹۸۰ خود با عراق، سخت افزار‌های نظامی خود از جمله «دوربردترین پهپاد جهان» به همراه موشک‌های بالستیک و مافوق صوت را به نمایش گذاشت. در این رژه ـ که به صورت زنده پخش شد ـ پهپاد «رونمایی شد» و پهپاد‌های نمایش داده شده در این مراسم مهاجر، شاهد و آرش نام داشتند.

    از نظر این رسانه اسرائیلی، این پهپاد‌ها و از جمله مهاجر و آرش که دوربرترین پهپاد جهان است، پیام مستقیم و تهدیدآمیزی علیه اسرائیل است.

    تایمز اسرائیل نیز در این باره نوشت: رژه روز جمعه همچنین دارای بیلبورد‌های بزرگی بود که روی آن نوشته شده بود «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و همچنین پوستر‌هایی به زبان عبری و انگلیسی که به اسرائیلی‌ها هشدار می‌داد «پناهگا‌های خود را آماده کنید.»

    این رسانه اسرائیلی ادامه داد: نمایش پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های نظامی چند روز پس از آن صورت گرفت که ایالات متحده چندین فرد و نهاد مرتبط با برنامه هواپیما‌های بدون سرنشین ایران را تحریم کرد.

    پهپاد آرش، یکی از انواع پهپاد‌های انتحاری ساخت ایران است که با ۲۰۰۰ کیلومتر بُرد، دوربردترین پهپاد انتحاری در ایران و جهان محسوب می‌شود. این پهپاد در اختیار ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و نمونه ارتقا یافته پهپاد کیان ۲ است که به جای پیشرانه جت از پیشرانه پیستونی نیرو می‌گیرد.

    پهپاد آرش از نظر اندازه و ظاهرا تقریبا همان کیان ۲ است، اما یک تفاوت بزرگ در اینجا وجود دارد. در کنار بحث انتحاری، پهپاد آرش قابلیت سرکوب پدافند هوایی را دارد.

    آرش به همراه چند نوع دیگر از انواع پهپاد‌ها در اولین ناودسته پهپادبر ایران نیز به کار گرفته شده است.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش در مصاحبه‌ای در خصوص آرش گفت: «ما این پهپاد را برای تهاجم به حیفا و تل‌آویو در نظر گرفته‌ایم.»

    پیش از این، پهپاد انتحاری هاروپ ساخت اسراییل با برد هزار کیلومتر در میان صنایع نظامی جهان، ادعای بی همتایی می‌کرد.


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما