پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • سوئیس از دور اولیه مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

  • دعوای چین و تایوان سر پخش جام‌ جهانی

  • این «یک» از آن ۹۹ بزرگ‌تر است!

  • قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • رکورد جدید بورس در سایه کاهش هیجان

  • تبریک نماینده اسپانیا به ترامپ: «تولدت مبارک آقای نسل‌کش»!+فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 352552
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1402 - 17:23

    اعزام تجهیزات زرهی نیروی زمینی سپاه به مرزهای شمال‌غرب کشور

    برخی گزارش‌های مردمی و ویدئوها نشان می‌دهد که نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال اعزام بخشی از تجهیزات زرهی خود به مرزهای شمال‌غرب کشورمان است.

    اعزام تجهیزات زرهی نیروی زمینی سپاه به مرزهای شمال‌غرب کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم،

    در پی نزدیک شدن به پایان اولتیماتوم ایران به عراق برای خلع سلاح گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان، برخی گزارشهای مردمی و ویدئوهای دریافتی از شهروندان نشان می‌دهد که نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال اعزام بخشی از تجهیزات زرهی خود به این منطقه از کشورمان است.

    برخی منابع می‌گویند که این اقدام در جهت حفظ آمادگی و مدیریت امنیت مرزهای شمال‌غرب جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است.


    سردار نیلفروشان معاون عملیات سپاه پیش از این اعلام کرده بود: ما از برادرانمان در اقلیم انتظار برادری داریم. جای دادن به تروریست‌ها در اقلیم که تبدیل به منشأ عملیات علیه کشورمان گردیده است نه با منطق برادری و نه با حسن همجواری مطابقت دارد.

    وی افزود: ما پس از مذاکرات پی‌درپی نهایتاً با دولت مرکزی عراق و اقلیم توافق‌نامه‌ای امضا کردیم که پایان مدت اجرای آن از لحاظ زمان‌بندی و موارد توافق‌شده 28 شهریورماه است. ما به تمام مفاد توافق‌نامه نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر پایبند هستیم. انتظار داریم در مدت یادشده همان‌طور که جمهوری اسلامی ایران به عهد خود وفا کرده است طرف مقابل نیز به توافق‌نامه عمل کند، در غیر این صورت وضعیت ما به حالت قبل بازمی‌گردد و ما ناچار هستیم از منافع ملت ایران پاسداری کنیم.

    در سالهای اخیر سپاه پاسداران در چند عملیات، اقدام به انهدام پایگاه‌های گروههای تروریستی و تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق از جمله گروه‌های تروریستی کومله، دموکرات و حزب پاک کرده است.

    آخرین این عملیات‌ها، سال گذشته در قالب عملیات‌های ربیع 1 و 2 صورت گرفت که مقرهای تجمع، مراکز آموزش و فرماندهی گروه‌های تروریست تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان عراق با موشک،‌ توپخانه و پهپاد هدف قرار داده شد.

    سال گذشته با شروع اغتشاشات در ایران، برخی گروه‌های تروریستی مستقر در کردستان عراق از جمله کومله اقدام به ایجاد ناامنی در برخی شهرهای مرزی کرده بودند.

     

     
     
     

     

    طی روزهای اخیر نیز برخی مقامات اقلیم از جمله بافل طالبانی رئیس اتحادیه میهنی کردستان به ایران آمده و با مقامات کشورمان دیدار کرد.

    پیش از این نیز مقامات اقلیم قول داده بودند تا گروه‌های تروریستی مستقر در این منطقه را خلع سلاح کنند.

    نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق نیز در دیدار با آل صادق سفیر ایران در بغداد، ضمن تاکید بر پایبندی اقلیم به توافق ایران و عراق، گفت که اجازه تهدید امنیت ایران از اقلیم کردستان را نخواهد داد.

    در همین حال، برخی منابع خبری عراق از آغاز روند اخراج گروه‌های تروریستی از اقلیم کردستان عراق خبر داده بودند که البته هنوز منابع رسمی آن را تایید نکردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما