چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 352137
    تاریخ انتشار: 18/شهريور/1402 - 20:03

    بازگشت باران‌های سیل‌آسا به ایران

    مدل‌های جهانی هواشناسی از بازگشت بارش‌های سیل آسابه ایران خبر می‌دهد و طی ۱۰ روز آینده مناطقی از نوار شمالی و شمال غرب کشور درگیر بارندگی خواهد شد.

     بازگشت باران‌های سیل‌آسا به ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    پیش‌بینی تجمعی بارش بر مبنای مدل‌های جهانی GFS، ECMWF در ۱۰ روز آینده خبر از بازگشت باران‌های سیل‌آسا به ایران می‌دهد.

    بر اساس این پیش‌بینی شهرستان تالش با پیش‌بینی ۱۲۷ میلی‌متر بارندگی بیشترین میزان باران را به خود اختصاص می‌دهد. در این سامانه بارشی نوار شمالی کشور به همراه بخش‌هایی از شمال غرب، باران دریافت خواهند کرد.

    بر اساس پیش‌بینی مرکز تحقیقات آب و هوایی دانشگاه کلمبیای ایالات متحده، از بارندگی ۳ ماه آتی، ایران طی فصل پاییز پذیرای بارش فراتر از نرمال با احتمال بالای ۷۰ درصد است. البته مناطق جنوب و جنوب شرق کشور با احتمال ۵۰ درصد شانس رخداد بارش زیر مقدار نرمال را دارد.

    *سیلاب پدیده قالب پاییز ۱۴۰۲

    در همین راستا، عباس علمداری، کارشناس مسائل اقلیمی گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های مدل‌های جهانی، ایران در سه ماه آینده بارش‌های فرانرمال دارد و افزایش دما نیز پدیده غالب خواهد بود که مجموع این دو گزاره به مفهوم رخداد بارش‌های سیل‌آسا است.

    سال آبی جاری که از مهرماه سال ۱۴۰۱ آغاز و تا انتهای شهریور ماه ادامه دارد، سومین سال خشک پیاپی برای ایران بود و ۲۲ استان از ۳۱ استان کشور بارش کمتر از میزان نرمال را تجربه کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما