جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 352043
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1402 - 13:20

    خلبانان صهیونیست: نتانیاهو را به آمریکا نمی‌بریم

    برای سومین بار خلبان‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حاضر به هدایت هواپیمای حامل نخست‌وزیر این رژیم برای سفر به نیویورک نیستند.

     خلبانان صهیونیست: نتانیاهو را به آمریکا نمی‌بریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    خلبانان شرکت هواپیمایی «ال عال» به عنوان بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به طرح «تغییرات کلان قضایی» حاضر به هدایت هواپیمایی که قرار است «بنیامین نتانیاهو» را به نیویورک برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل ببرد، نیستند.

    به نوشته وبگاه خبری عرب۴۸، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد که این اتفاق برای سومین بار در چند ماه گذشته رخ می‌دهد. در ماه فوریه نیز خلبان‌های این شرکت حاضر نشدند نتانیاهو و همسرش را به پاریس ببرند. یک ماه بعد نیز به هنگام سفر نتانیاهو به ایتالیا، همین اتفاق تکرار شد.

    سفر نخست‌وزیر اسرائیل به نیویورک ۱۰ روز دیگر انجام خواهد شد و با این حال هنوز مناقصه مخصوص برای این پرواز برگزار نشده است؛ اما خلبانان اسکادران هوایی ۷۷۷ شرکت «ال عال» با یکدیگر توافق کرده‌اند که هواپیمای حامل نتانیاهو و همسرش را هدایت نکنند.

    در گزارش شبکه ۱۳ عبری‌زبان آمده است: «ما از خلبان‌هایی صحبت می‌کنیم که جزو بهترین خلبانان شرکت ال عال و با تجربه‌ترین نیروهای این شرکت هستند که بیشترشان در نیروی هوایی اسرائیل خدمت کرده‌اند».

    در مقابل شرکت ال عال نیز در بیانیه کوتاهی در پاسخ به گزارش شبکه ۱۳ گفت که هنوز مناقصه مربوط به این پرواز برگزار نشده است و اگر در مناقصه شرکت ال عال برنده شود، پرواز مذکور انجام خواهد گرفت.

    در دو مورد قبلی که خلبان‌های شرکت «ال عال» از هدایت هواپیمای حامل نتانیاهو امتناع کرده بودند، این شرکت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که برای قانع کردن خلبانان، مهمانداران و دیگر کادر پروازی جهت حضور در این سفر با مشکلات جدی روبرو شده است. در نهایت اعضای اداری شرکت مجبور شدند خودشان هواپیما را هدایت کنند.

    اما به گفته شبکه ۱۳ اسرائیل، مسأله این بار فرق دارد؛ چرا که برای پرواز به فرانسه و ایتالیا از هواپیماهای کوچک استفاده شد و امکان فرود در فواصل زمانی کوتاه وجود داشت؛ اما این بار پرواز به نیویورک نیاز به هواپیماهای غول پیکر دارد که هدایت آن‌ها فقط از عهده خلبان‌های ماهر و با تجربه بر می‌آید.

    امتناع خلبانان شرکت ال عال، در حالی است که تاکنون صدها خلبان ذخیره نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به لایحه موسوم به «اصلاحات قضایی» از حضور در محل خدمتشان امتناع می‌کنند؛ لایحه‌ای که مخالفان از آن با عنوان «کودتای قضایی» و «تثبیت دیکتاتوری» یاد می‌کنند و ۹ ماه است که هر هفته دهها هزار نفر در اعتراض به آن در خیابان‌های تل آویو و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی به خیابان‌ها می‌آیند.

    به گفته مقامات امنیتی و نظامی صهیونیستی، امتناع نیروهای ذخیره در تمامی بخش‌ها به ویژه نیروی هوایی و دریایی موجب کاهش محسوس توان عملیاتی ارتش این رژیم شده است؛ تا جایی که «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی از مخالفان نتانیاهو اعلام حمایت کرده و از مخالفت خود با تصویب لایحه اصلاحات قضایی خبر داده است.

    در این راستا  «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب ملی‌گرای افراطی «اسرائیل خانه ما» در مصاحبه‌ با رادیو ۱۰۳FM گفت: «نتانیاهو اجازه بررسی شرایط ارتش در کابینه خود و حتی در کابینه امنیتی را نمی‌دهد و اصولا حاضر نیست در خصوص کاهش قابلیت‌ها و توانایی‌های ارتش اسرائیل در پی سیاست‌های او بحثی صورت گیرد».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما