یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 352012
    تاریخ انتشار: 16/شهريور/1402 - 22:28

    تصویب ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس فرانسه

    قانون جنجالی ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس و مؤسسه‌های آموزشی فرانسه، در شورای دولتی این کشور تصویب شد.

    تصویب ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس فرانسه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    تصمیم جنجالی دولت فرانسه درباره ممنوعیت پوشش اسلامی در مدارس و مؤسسه‌های آموزشی این کشور، در شورای دولتی فرانسه به عنوان بالاترین دادگاه اداری این کشور تصویب شد.

    شورای دولتی فرانسه امروز پنج شنبه از تصمیم ممنوعیت پوشیدن عبای اسلامی در مدارس حمایت و درخواست انجمن «اقدام برای حقوق مسلمانان» (ADM) را برای صرف نظر از این تصمیم رد کرد.

    در بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط این شورا آمده است: پوشیدن عبا نشان دهنده جهت‌گیری مذهبی است و بنابراین، ممنوعیت پوشش آن، تجاوز جدی و غیرقانونی به حق احترام به زندگی خصوصی، آزادی عبادت و حق عبادت نیست و آموزش مطابق با مصلحت کودک همخوانی دارد.

    این در حالی است که انجمن اقدام برای حقوق مسلمانان (ADM) درخواستی فوری به شورای دولتی به عنوان بالاترین دادگاه اداری فرانسه برای شکایت از مقامات دولتی ارائه کرده بود تا حکمی علیه ممنوعیت استفاده از عبای زنانه و پیراهن بلند مردانه صادر کند.

    دولت امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه ماه گذشته میلادی با منع دانش‌آموزان دختر از پوشیدن عبا، اعلام کرد که پوشیدن عبا قوانین مربوط به سکولاریسم در آموزش را نقض می‌کند.

    دولت فرانسه از سال ۲۰۰۴ پوشیدن روسری را در مدارس دولتی این کشور به این دلیل که نشان‌دهنده وابستگی مذهبی است، ممنوع کرده است.

    چند روز پیش ۴۵ هزار مدرسه در فرانسه شاهد بازگشت ۱۲ میلیون دانش‌آموز برای آغاز سال تحصیلی جدید بودند؛ سال تحصیلی که با جنجال‌آفرینی دولت فرانسه در پی اعلام قانون ممنوعیت پوشش عبا در مدارس این کشور آغاز شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما