چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 351662
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1402 - 18:59

    باشگاه در انتظار چراغ سبز یحیی؛ پرسپولیس با مهاجم جدید به لیگ برمی‌گردد

    تیم فوتبال پرسپولیس پس از شروع مجدد لیگ برتر، قصد دارد با مهاجم جدید لیگ را آغاز کند.

     باشگاه در انتظار چراغ سبز یحیی؛ پرسپولیس با مهاجم جدید به لیگ برمی‌گردد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا ،

    تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی توانست در چهار هفته ابتدایی لیگ برتر سه برد و یک تساوی به‌دست بیاورد که ضعف خط حمله سرخپوشان به یک معضل برای این تیم و نگرانی برای هوادارانش تبدیل شده است.

    سرخپوشان در شرایطی در فصل فعلی پنج گل به ثمر رساندند که سه گل سهم مدافعان و دو گل نیز سهم هافبک‌ها بوده است!

    حالا مسئولان پرسپولیس قصد دارند تا با خرید یک مهاجم شرایط خط حمله این تیم را بهبود ببخشند تا سرخپوشان با مهره‌های قوی‌تری به رقابت‌های لیگ قهرمانان پای بگذارند.

    یحیی گل‌محمدی، سرمربی پرسپولیس از شروع فصل نقل و انتقالات خرید مهاجم را در دستور کار قرار داد و از ابتدا دو گزینه را به باشگاه اعلام کرد که هیچ یک از آنها نهایی نشد. قیمت بالا و ناکارآمدی در فصل قبل از جمله دلایلی است که پیوستن این دو مهاجم به پرسپولیس را منتفی کرد.

    این در حالی است که با توجه وضعیت عیسی آل‌کثیر و آنطور که از صحبت‌های دیروز رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس می‌توان برداشت کرد، سرخپوشان در بحبوحه ضعف خط حمله، نیم‌نگاهی هم بازگرداندن این بازیکن دارند.

    گل‌محمدی تمایل داشت تا در شروع دور جدید تمرینات تیمش برای لیگ قهرمانان، مهاجم یا مهاجمان جدید به تیم اضافه شوند اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است. با این حال، پرسپولیسی‌ها قصد دارند به هر طریقی که شده طی روزهای آتی یک مهاجم جذب کنند تا این بازیکن تازه‌وارد بتواند در شروع لیگ قهرمانان به آمادگی و هماهنگی نسبی با سرخپوشان برسد.

    در همین راستا شنیده می‌شود که گل‌محمدی و دستیارانش در حال بررسی نهایی دو گزینه هستند تا اسامی آنها را به باشگاه اعلام کنند. یکی از این بازیکنان سابقه بازی در دورتموند را دارد و دیگری نیز فصل گذشته در لیگ قطر آمار گلزنی قابل‌توجهی داشته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما