شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 351205
    تاریخ انتشار: 07/شهريور/1402 - 13:06

    دشمن در پیشبرد دو راهبرد «منزوی کردن ایران در جهان» و «مأیوس کردن مردم در درون» شکست خورد

    حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی در نشست خبری با بیان اینکه دشمن در این مدت دو راهبرد «منزوی کردن ایران اسلامی در جهان» و «مأیوس کردن مردم در درون» دنبال می‌کرد، گفت: دشمن در هر دو راهبرد شکست خورد و ما در مقابله با راهبرد منزوی کردن ایران اسلامی در ابتدا اعلام کردیم برجام اولین و آخرین پرونده مورد پیگیری ما نیست و پرونده‌های متعددی در حوزه سیاست خارجی داریم که همزمان دنبال می‌کنیم.

     دشمن در پیشبرد دو راهبرد «منزوی کردن ایران در جهان» و «مأیوس کردن مردم در درون» شکست خورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایکنا

    حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان، با اصحاب رسانه از لحظاتی پیش با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط سعید پرویزی، قاری بین‌المللی کشورمان در سالن اجلاس سران آغاز شد.

    رئیس جمهور در ابتدای این نشست که به مناسبت هفته دولت و با حضور بیش از ۲۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار برگزار شد، با تسلیت ایام اربعین و آرزوی زیارت دلنشین برای زائران اربعین حسینی و تشکر از اصحاب رسانه گفت: رسانه‌ها همواره دولت را در اطلاع‌رسانی یاری می‌دهند و بخشی از رسانه‌ها نیز با نقد منصفانه خود به دولت کمک می‌کنند و لذا از همه آنها تشکر می‌کنم.

    وی با بیان اینکه ارتباط دولت و رسانه‌ها را یک ضرورت می‌دانم، گفت: رسانه‌ها همواره برای تبیین نظرات دولتمردان برای مردم  و انعکاس نظرات مردم به دولتمران فعال هستند و این یک ارتباط دوسویه و دوجانبه برای ارتباط مردم و دولتمردان است تا دولتمردان در جریان دغدغه‌ها و مشکلات مردم قرار بگیرند.

    رئیس‌جمهور اظهار کرد: دولت کار خود را دو سال قبل در حالی آغاز کرد که شرایط و وضعیت کشور، به لحاظ کرونا، اقتصاد دارای کسری بودجه و تورم و کاهش کالاهای اساسی، خاص بود و دولت با چنین وضعیتی مواجه بود به نحوی که برخی صاحب‌نظران و دولتمردان گذشته می‌گفتند چگونه دولت می‌خواهد وضعیت را مدیریت کند و به پیش ببرد اما با توکل به خدا و اعتماد به داشته‌ها ملت و کشور و نیروهای جوان و کارامد، کار را آغاز کردیم.

    رئیسی افزود: شاید این ناباوری برای دشمنان و برخی در داخل وجود داشت اما از جایی که کشورظرفیت فراوانی دارد و معتقدیم تغییر گفتمان در دولت با بازگشت به مردم و با مردم بودن و نگاه به داشته‌ها و ظرفیت‌های درونی و رجوع به داخل رخ داد و توانستیم بسیاری از مسائل را حل کنیم و کار ما با این نوع نگاه آغاز شد.

    وی ابراز کرد: در حوزه مبارزه با کرونا، با کمک‌های مؤمنانه مردم و کادر بهداشت و درمان این وضعیت در مدت کوتاهی عوض شد. وضعیت کسری بودجه حدود ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی که می‌توانست برای کشور مشکل‌ساز شود با ایجاد منابع جبران شد. وضعیت تورمی قریب به ۶۰ درصد تبدیل به تورم حدود ۴۶درصد فعلی شد. وضعیت کالاهای اساسی نیز اطمینان‌بخش شد و شرایط کسب و کار و تحصیل و تلاش متفاوت گردید، به نحوی که رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۱ به حدود ۴ درصد رسید.

    رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینها نشانه ایجاد امید در کشور است، گفت: تورم تولید از ۱۰۳ درصد به ۳۰ درصد رسید. رشد ماشین‌آلات تولید به ۱۹ درصد و رشد تولید ۶۰ درصد شد.

    وی افزود: در حوزه اشتغال، بیکاری به ۸,۲ درصد رسید و در ۲۳ استان کشور اعلام شد بیکاری شرایط کاملا متفاوتی نسبت به قبل پیدا کرده است.. تعداد کارخانه‌ها و کارگاه‌های نیمه تعطیل و تعطیل وارد کانال ۵ هار شد که به معنای فعال شدن تولید و اشتغال است. اینها شاخص‌هایی است که نشان می‌دهد ظرفیت‌ها و تلاش‌های انجام شده جواب داده و خواهد داد.

    رئیسی با بیان اینکه دشمن در این مدت دو راهبرد «منزوی کردن ایران اسلامی در جهان» و «مأیوس کردن مردم در درون» دنبال می‌کرد، گفت: دشمن در هر دو راهبرد شکست خورد. در بعد منزوی کردن ایران اسلامی موفق نشدند زیرا در ابتدا اعلام کردیم برجام اولین و آخرین پرونده مورد پیگیری ما نیست و پرونده‌های متعددی در حوزه سیاست خارجی داریم که همزمان دنبال می‌کنیم ولذا در این راستا پرونده ارتباط با کشورهای همسایه، اسلامی و همسو را دنبال کردیم و موفق شدیم.    

    رئیس‌جمهور یادآور شد: در این رابطه سطح روابط اقتصادی و تجاری ما با کشورهای همسایه و همسو متفاوت شد و ۱۴ درصد رشد ارتباط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه داشتیم. ارتباطات با آمریکای لاتین، آفریقا و بسیاری از کشورهای آسیایی و فعال شدن در اتحادیه اوراسیا و عضویت در بریکس و شانگهای نشان‌دهنده قدرت کشورمان است و مشخص می‌کند که دشمن در راهبرد منزوی کردن کشورمان شکست‌ خورده است.

    وی بیان کرد: دشمن تلاش می‌کرد مردم را ناامید کند اما ملت ایران نشان داد در بسیاری از حوزه‌‌ها توفیق حاصل کرده و در حال پیشرفت است. آنها تصور می‌کردند می‌توانند در اغتشاشات به اهداف خود برسند اما وقتی مردم دشمن را ناکام گذاشتند بلافاصله‌ به میز مذاکره برگشتند.

    رئیسی تصریح کرد: امروز روزی است که می‌توان از ایران به عنوان ایرانی پیشرفته یاد کرد. متخصصان ایرانی علی‌رغم خواست دشمن ثابت کردند کار بر زمین نمی‌ماند. برای مشکلات اساسی که موجب نگرانی شده برنامه‌ریزی کرده‌ایم، از جمله برای ناترازی بودجه‌‌ای، تولید گاز و برق برنامه‌هایی در برنامه هفتم دیده شده است.

    رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر اینکه دولت همواره به قشر محروم و خانواده‌های مستمند توجه داشته، گفت: با مردمی کردن اقتصاد و حضور مردم بسیاری از مشکلات قابل حل شدن است. با وجود سختی‌ها حضور مردم در کنار دولت جدی است و طبق فرموده‌ رهبر انقلاب به قله نزدیکیم و ناامیدی به دل راه نخواهیم داد.

    در ادامه این نشست، رئیس‌جمهور به پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران پرداخت و در پاسخ به سؤالی در خصوص  تمسخر دستاوردهای دولت در رسانه‌های اصلاح‌طلب گفت: انصاف نکته خیلی مهمی است. اختلاف دیدگاه در کشور طبیعی است اما نباید به منافع ملی بی‌تفاوت بود. ما آمده‌ایم که مشکل جامعه را حل کنیم و روش بنده هم این است که در موارد مختلف مردم را نگران‌ نکنیم اما مشکلات را برایشان بازگو می‌کنیم.

    وی افزود: بنای ما این نیست که از کنار مسائل رد شویم، بدون اینکه آن‌ها را حل کنیم. نگاه ما حل مسئله است و از همه صاحب‌نظران کمک می‌گیریم و از اصحاب قلم هم می‌خواهیم نگاه منصفانه‌ای داشته باشند در عین اینکه شاید نقدی هم داشته باشند.

    رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی پیرامون تجربه خود از سفرهای استانی در دولت سیزدهم و آثار این سفرها گفت: سفرهای استانی برای دیدن مشکلات بسیار مورد توجه است. حضور در استان‌ها حس بهتری برای رفع مشکل به مسئولان‌ می‌دهد. پیگیری مصوبات از چند جانب دنبال می‌شود و مردم بدانند صرف رفت و آمد نیست و حل مشکلات مورد توجه قرار دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما