شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 350211
    تاریخ انتشار: 28/مرداد/1402 - 13:03

    جزئیات احکام هتاکان بانوی آمر به معروف درشیراز

    رئیس‌کل دادگستری استان فارس از صدور حکم پرونده ضارب بانوی آمر به معروف در نارنجستان شیراز در دادگاه بدوی خبر داد.

    جزئیات احکام هتاکان بانوی آمر به معروف درشیراز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    رئیس‌کل دادگستری استان فارس اظهار داشت: پس از وقوع حادثه ضرب‌وجرح یک بانوی آمر به معروف در باغ نارنجستان شیراز در پی تذکر درباره عفاف و حجاب، پرونده قضایی در دادسرای شیراز تشکیل شد و پس از تکمیل تحقیقات توسط دادسرای شیراز در مهلت قانونی کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده جهت صدور تصمیم به دادگاه کیفری 2 شیراز ارسال شد.

    حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی افزود: هرچند از ابتدای وقوع این حادثه احساسات مردم و متدین نسبت به نحوه برخورد با خانم آمر به معروف، برانگیخته شد و همین امر زمینه شکل‌گیری شایعات مختلفی را فراهم کرد، اما دستگاه قضایی با توجه به رسالت و جایگاه قانونی خود صرفاً رسیدگی در چارچوب قوانین را مدنظر قرار داد و ضمن پاسخ به‌موقع به شایعات شکل‌گرفته پرونده مذکور را به‌دور از هرگونه جو احساسی رسیدگی کرد و همه جوانب موضوع نیز مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

    وی با اشاره به جزییات رأی صادره بیان کرد: در زمان حاضر و پس از رسیدگی، رأی بدوی مبنی بر محکومیت ضارب به تحمل 74 ضربه شلاق تعزیری، 2 سال تبعید و در مجموع 500 میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس به‌لحاظ توهین، ضرب‌وجرح و ایجاد مزاحمت برای بانوی آمر به معروف، صادر شده است که این رأی قابلیت تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان فارس را دارد.

    رئیس‌کل دادگستری استان فارس در خصوص رأی صادره علیه سایر متهمین پرونده نیز اعلام کرد: سه متهم دیگر پرونده به جزای نقدی به‌لحاظ عدم رعایت حجاب شرعی و ممانعت از اجرای امر به معروف و توهین به شاکیه محکوم شدند و مدیر مجموعه نارنجستان نیز به 2 سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد که محکومیت مدیر مجموعه به‌مدت 2 سال تعلیق شده است.

    موسوی با ذکر این مطلب که دستگاه قضایی در جایگاه مستقل و به‌دور از هرگونه جو احساسی به پرونده‌های قضایی رسیدگی می‌کند تصریح کرد: این پرونده نیز از این قاعده مستثنی نیست و چنانچه هر پرونده و ادعای دیگری مرتبط با این موضوع همراه با مستندات، ادله و امارات قانونی از سوی طرفین مطرح شود، مرجع قضایی مطابق قانون آیین دادرسی کیفری و در چارچوب مقررات به آن رسیدگی خواهد کرد.

    رئیس‌کل دادگستری استان فارس خاطرنشان کرد: بی‌تردید همان‌گونه که دستگاه قضایی خود را مسئول اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر می‌داند؛ حقوق شخصی افراد و طرفین پرونده را نیز محترم می‌شمارد و در فضایی شفاف و مستقل اقدام به رسیدگی به هرگونه ادعایی خواهد کرد.

    پیش از این و در پی وقوع حادثه ضرب‌وجرح بانوی آمر به معروف در باغ نارنجستان شیراز و شکل‌گیری گمانه‌زنی‌های غیرکارشناسی در حول این موضوع، رئیس‌کل دادگستری استان فارس ضمن تأکید بر رسیدگی سریع، دقیق و قانونی به پرونده متذکر شده بود: وابستگی‌های کاری و سازمانی متهم به هر نهادی در رسیدگی، نحوه برخورد و صدور رأی در این پرونده بی‌تأثیر خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما