شنبه 04 مهر 1405 - Sat 26 Sep 2026
  • توانمندی‌های دفاعی ایران ‌را زیرزمین‌ مستقر کردیم

  • پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد

  • مذاکره با آمریکا و الفبای سیاست برای آنهایی که خائن نیستند

  • ادعای فرح در مخالفت با حمله به ایران + عکس و فیلم

  • ترامپ و نفتی‌ها به جان هم افتادند

  • ایران به جمع پرحاجی‌های حج ۱۴۰۶ پیوست+ عکس

  • واقعیت افت صادرات نفت ایران به چین

  • واژگونی مرگبار اتوبوس در محور ساوه؛ ۱۱ فوتی و ۲۴ مصدوم

  • جهانی که نمی‌خواهد سخنان یک کودک‌کش را بشنود

  • حمله پهپادی روسیه به انبار مک‌دونالد در اوکراین / فیلم

  • تیم ملی کبدی بانوان به مدال نقره رسید

  • خط محاصره‌ دریایی شکست

  • از ایران و توران برآید خروش /جهانی ز خون من آید به جوش

  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 350190
    تاریخ انتشار: 28/مرداد/1402 - 11:14

    قالیباف: حمایتم از سلاح ورزی کذب است

    رئیس مجلس حمایت خود از سلاح ورزی رئیس غیرقانونی اتاق بازرگانی را تکذیب و اعلام کرد: طبق قانون هیأت نظارت شامل سه وزیر، رییس سازمان استاندارد و رئیس اتاق و نیز هیأت رئیسه اتاق بازرگانی می‌توانند انتخابات را باطل اعلام کنند.

    قالیباف: حمایتم از سلاح ورزی کذب است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، 

    قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در نشست پایان دوره دفتر تحکیم وحدت در جلسه‌ای صمیمانه و صریح به سؤالات و مطالبات آن‌ها پاسخ گفت و به تبیین موضوعات مختلف که از سوی دانشجویان مطرح شده بود.

    پرداخت. قالیباف در پاسخ به پرسش زهرا سعیدی دبیر انجمن اسلامی دانشگاه الزهرا(س) در خصوص شفاف سازی مجلس درباره ماجرای سلاح‌ورزی، با اشاره به موضوعاتی که در خصوص آقای سلاح‌ورزی در فضای مجازی مطرح شده است، گفت: من او را تا کنون ندیده‌ام و تنها اسم و عکس وی را همزمان با مباحث مطرح شده در رسانه‌ها مشاهده کرده‌ام. بخش حقوقی اتاق بازرگانی معتقد است که نهادهای نظارتی کار خود را به درستی انجام نداده و در این زمینه اشتباهی رخ داده است.

    بر اساس قانون، نهادهای نظارتی برای عزل و نصب‌ها در دستگاه های دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی، یک ماه فرصت دارند تا پاسخ خود را اعلام کنند و چنانچه طی این مدت پاسخی داده نشود، آن دستگاه می‌تواند کار خود را انجام دهد. اما این فرصت یک ماهه برای اتاق بازرگانی که بخش خصوصی محسوب می‌شود تنها 10 روز است. لذا دستگاه‌های نظارتی از زمان آغاز استعلام اتاق، 10 روز فرصت اعلام نظر داشتند اما طی 20 روز اعلام نظر کردند که اتاق بازرگانی نیز به علت عدم دریافت پاسخ، انتخابات خود را برگزار کرد.

    وی افزود: بعد از فراز و نشیب‌های سیاسی پیش آمده، استعلام منفی اعلام شده از جهت قانونی مؤثر نبوده و طبق قانون هیأت نظارت شامل سه وزیر، رییس سازمان استاندارد و رئیس اتاق و نیز هیأت رئیسه اتاق بازرگانی می‌توانند انتخابات را باطل اعلام کنند، اما آنها این کار را نکردند. 

    قالیباف در ادامه با اشاره به همزمانی این موضوع با سفر رئیس مجلس ویتنام به ایران که بیش از یک سال پیش برنامه‌ریزی شده بود هم گفت: رئیس مجلس ویتنام در جریان سفر به ایران، حدود 50 تاجر را نیز با خود همراه داشت و سفارت آنها نیز به دنبال برگزاری نشست تخصصی با اتاق بازرگانی به همراه کمیسیون‌های اقتصادی و صنایع مجلس بود و این نشست همزمان با موضوعات پیش آمده درباره اتاق بازرگانی شد. در نهایت این نشست نیز برگزار شد و نتیجه این شد که برخی گفتند قالیباف از سلاح‌ورزی حمایت کرده، اسپانسر بوده و قدرت‌نمایی کرده و دو رئیس کمیسیون مجلس را به اتاق فرستاده تا به یک فرد غیرقانونی رسمیت بدهد، درحالی که آن نشست یک نشست دوجانبه اقتصادی میان ایران و ویتنام بود و همه این حرف‌ها  که مطرح شده است کذب و اتهام زنی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما